iltasyazilim
FD Üye
Herkese uğurlu geceler arkadaşlar Kusura bakmayın başlık birazcık film gibi oldu lakin o açtığım konunun devamında olanları yazacağım Daha iyi ayrıntıları ile belirtmek için böyle bir başlık açtım Evet arkadaşlar bu benim son çırpınışımdı Son çırpınış kavramını ise açıklamak isterim Aramızı düzeltmeye çalıştım, sorunlarımı düzgünce anlattım Dümdüz sorunu anlatınca dinlemiyor, hıı falan diyip geçiştiriyor Bende başka olaylardan yola çıkarak benzer durumu anlatmaya çalışıyorum fakat bu seferde eskileri niye açıyorsun diye bana kızıyor ve suçlu yeniden ben oluyorum Bir türlü beni dinletemiyorum yani Hep ben hatalıyım ve suçluyum Neyse, tekrar pes etmedim İkimizin namına blog açtım, video hazırladım, şiir yazdım Blog ve videoyu gösterdiğimde ağlamaya başladı Mutlu olduğunu söylüyordu Videoyu her gün izliyor, denetleme ediyorum Bulunduğum yerde telefon böylece iyi çekmiyor ve bazende çevredeki seslerden nedeniyle onun sesini duyamayınca anlamadım diyorum, öf pöf diyerek cümleyi tekrarlıyor yada değil birşey diyor Arkadaşım öf pöf demenin neresini sorun yapıyorsun diyeceksiniz belkide Sizde elinizde olmayan nedenler dolayısı ile duyamadığınızda, sevgiliniz size defalarca pek tepki verse baydırır Kötü hissettiriyor yani bunalmış gibi düşündürüyor pek olmasa bile Whatsapp kullanmama kızıyor o açık olmadığı vakit Son görülmeden kontrol ediyor Eğer açık olmuşsam bütün günümü zehir ediyor, surat asıyor trip atıyor vb Kendisi ben yokken açık olduğunda beni beklediğini söylüyor yada telefonun ekranı açık kalmış diye geçiştiriyor Pek birşey olmaz biliyorum dediğimde ise yine surat asıyor günümü zehir ediyor Tartıştığımızda sadece bekler Suratını asar, öf pöf der ve mutlu değilim der Yani benim düzeltmemi ister kendisi hiçbirşey yapmaz Tamamlanmış bendede kusur olabilir fakat ben durduk yere kavga zaten açmıyorum, elbet bir ucu ona değiyor ancak açıyorum ama bunu ona anlatamıyorum Sürekli Ben haklı olmadığım konuda konuşmamdiyerek susuyor Bir ara ben gece uyuyamazken, o mışıl mışıl uyurken 101 tane güzel ve uzun mesaj attım 35 saat mesajları yazmakla uğraştım Sonradan uyudum Sabahtan uyandığımda ilk işim tepkisine bakmaktı O 101 mesaja verdiği yanıt Ne diyeceğimi bilemiyorum