Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Kızın Yanında Erkek Kardeşine Vurmalımıyım ?

Kızın Yanında Erkek Kardeşine Vurmalımıyım ?
0
102

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
Lise 4'ümOkulumda Lise 3 lerden bir kızla çıkıyorumBu kızın erkek kardeşi var kendiyle benzer yaşıtOda bizim okulda,oda Lise 3Ben bu kızla çıkmadan önce okul çıkışlarında kızın kardeşini görüyordum gerizekalı çoçuk üstüme üstüme külhanbeyi gibi yürüyüp,bön bön bakıyorduNedeni ise benim dış görünüşüm tabiBen pek herkesle muhattap olan bir müşteri değilim ve dış görünüşüm açısından onların dışlayacağı bir tipimMisal saçlarım okula göre uzun ve küpe takıyorumHeralde bu kızın kardeşide böyle ocaklarda takılan tiplerdenO yüzden en minik birşeyde ağız dalaşı çıkarıcak eminimŞimdi kız kardeşiyle çıktığımı öğrenmiş bu dangalakYarın aynı ortamda bulunacağız ve emin ağız dalaşı çıkarıcak bu hödükSorun şu,bu alıcı bana aleyhinde saldırıda bulunduğunda (bedenen) bende karşılık vermelimiyim ?
Böyle bir durumda nicealem'nin bayan üyeleri sevgilisinin hangi tutumda olmasını isterdi

858,497Konular
981,948Mesajlar
29,947Kullanıcılar
Pelin06432Son üye
Üst Alt