iltasyazilim
FD Üye
Derhanemde sınıfım 305di 2 hafta o şekil o sınıfda ders gördümSonra test yaptılar bizi bi final sınıfı oluşturdular, neyse özet olarak özetliyimYeni sınıfa en son ben girmiştim herkez uygun idiBen içeri girer girmez gözüm tek bir noktada kaldı bi lahza fazla kötü oldum, daha sonra bozuntuya vermeden tek abes kalan yere oturdumİlk ders kızı süzüyor hareketlerine bakıyor, ortamını anlamını çalışıyordum, tabi o ara hoca anlatıyorda kime anlatıyorBen gitmişim kimsenin haberi yok Neyse o gün bir şekilde bitti, eve geldim yemek yemek filan yedim, azıcık test çözüp uyuklamak istedimAma test çözemiyorum, aklım hep o kızda kalbim küt küt atıyor, ben daha önce böyle olmamıştım ilk defa böyle hissediyorumTesti bıraktım uyumaya çalışıyorum, bu sefer de hayallerimede girdi kız, onunla çıktığımızı filan düşünüyorda sonra evlendiğimizi hayal ediyorumHerseyse o hafta pek geçti, pek bir anlık birşey sandım 1 haftadır kızın etkisindeyim yalnız kaldığımda tek düşündüğüm oAncak napıcağımı bilmiorum, bu kızdan önce takır takır deneme çözüyor derstede fuul etkin oluyordum ama acilen koşul vahim böyle giderse YGS,LYS ' den çakıcam napmam lazım BANA YARDIM EDİN Bi yol gösterin bu kafayla düşünemiyorumBugün ders dinliyicem tekrar tekrar deneme çözücem diye kendime laf vermiştim lakin ne olanak kız çaprazımda oturuyor,oturma şeklime göre hemen önümde bakmamam imkansız görmemem imkansızYerime değiştiricem desek başka anlamsız yer yok Kısacası ;
Ben bu kızı hatırlamamak istiyorum adi bir kızmış gibi görmek istiyorum onu da dierleri gibi yani Bunun için ne yapmam gerekli ? Özellikle hanımefendi ablalarım varsa bi yol göstersin, çünkü bu konuda ters bir fikir daha fazla etkin olur düşünüyorum
LÜTFEN IVEDI BİR ŞEKİLDE DESTEĞE , ÖNERİYE Bİ, Bİ ÇIKIŞ YOLU BULMAYA İHTİYACIM VAR
Ben bu kızı hatırlamamak istiyorum adi bir kızmış gibi görmek istiyorum onu da dierleri gibi yani Bunun için ne yapmam gerekli ? Özellikle hanımefendi ablalarım varsa bi yol göstersin, çünkü bu konuda ters bir fikir daha fazla etkin olur düşünüyorum
LÜTFEN IVEDI BİR ŞEKİLDE DESTEĞE , ÖNERİYE Bİ, Bİ ÇIKIŞ YOLU BULMAYA İHTİYACIM VAR