iltasyazilim
FD Üye
Yaw arkadaslar bıktım resmen 1415 yaşında ama çocuk avutuyorr gibiyimaptal sarisin gibi resmenoturup gündelik olaylar ,bireysel olaylarim dan konusamiyorum aralıksız o ne bu ne şu ne bu nedir yahu0 veri 0 yorum yetenegimisal şeriatin kurallari neydi diye soruyordefalarca ben fikir veriyorum söyle yapacaksın böyle yapacaksın diyebir sorun ile karsilassam us veremiyor yada yeterli bir cevap değil ben isterdimki beni yönlendirsin yol göstersin fakat ben velisi gibiyimeski ciktigim kiz boyle degildisürekli birseyler unutuyor bu neydi diyortepki değil esrar mi içiyor napiyor bilmiyorumKimseyi hor görmek istemem fakat çok ıtici geliyor bu us olayıçekicilik asillik var diye çıktık fakat olmuyorbunaliyorum yanına canım sıkılıyor böyle bir eş ile yaşam sürmez bana görezekası da 93 mu 94 mu ne çıkmış annesinin dediğine görekimseyi küçük görmek istemiyorum fakat olmuyor boguluyorum yawbir şeyde bir bezginlik var kızda şimdi madem böylece niye çıktın diye yorumlar yapmayın arkadaşlar alımlılık asillik var diye çıktık elimi degmedim yalniz o tarz anlasilmasinsonuçta bu deneme sürece denedik olmadıLakin başlıca danışmam gereken benim artık sonlandirmam lazım içimden böylece geliyor ne bileyim bu yüzden ilişki sonlandirilirmi içten mu bilemem lakin kıza dedim arkadaş kalalım ama ben senin her zaman yanindayim diye bayiliyor hastalaniyor yapamiyorumda napacagiz böyle