iltasyazilim
FD Üye
Arkadaşlar bir kız vardı sınıfımızda yeni geldi lakin önceden bizimkilerin tandığı,kızdan fazla etkilendim msn tel felan aldım hiç sormadan pat diyede verdiKızla 2 haftadır felan konuşuyoruz mesaj atmıyınca okulda niçin yanıt vermedin felan dyor bazende hal hatır soruyo oturunca kaysana diyip yanıma geliyor konuşluyor felan giderken sevgilisindende ayrıldı ama benle alakası yokKızın bu tavırları fazla hoşuma gidiyor ilt ediyorum beni mutlu ediyorsun inanılmaz konuşuyosun felan diyo ve kıskanç olduğumu felan söyledim biliyorum zaten çözdüm seni felan dercesine cümleler kurdu ve kızla artık ilerlttikokuldada bana tekrar tekrar saçımı beğendin mi saçım nasıl felan diyor herşeyini paylaşıyor bakışlarımın yiycek gibi olduğunu söyledi geçen ve ona karşımı sadece böyle bağtımı sordu sizce napmalıyım bu durumda? kız benle dost mı olmaya çalışıyor kanka ayağına yahut birşeyler mi hissediyor?
sırası gelmişken bir durum daha var reel yaşantı korkum
Çoğu kızı çıkma teklini beklemesine dek getiriyorum yani son kıvama lakin devamını yapamıyorum çünkü realde defalarca kızlarla takılmaca yaptım önemli ilişkim olmadıİlk buluşmada napılır veya nasıl davranılcak nerelere gidilir felan bilmiyorum bu yüzden bu korkumda var bunun hakkındada tanımlama bekliyorumTEŞEKKÜÜRLER
sırası gelmişken bir durum daha var reel yaşantı korkum
Çoğu kızı çıkma teklini beklemesine dek getiriyorum yani son kıvama lakin devamını yapamıyorum çünkü realde defalarca kızlarla takılmaca yaptım önemli ilişkim olmadıİlk buluşmada napılır veya nasıl davranılcak nerelere gidilir felan bilmiyorum bu yüzden bu korkumda var bunun hakkındada tanımlama bekliyorumTEŞEKKÜÜRLER