Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Kızla bakışmamız vs

Kızla bakışmamız vs

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
otobüste bir kız gördüm çok beğendim tam hayalimdeki kız ( ast karakterini bilmiyorum, fizik açısından diyorum ) herneyse, tam aleyhinde çaprazımdaydı, ben kıza kendimi farkettirebilmek için uzun uzun baktım göz göze geldik sonradan ben gözlerimi kaçırdım felan aradan 23 dk geçti ben telefonla oyalanıyordum, kafamı kaldırdıgımda kızda bakıyordu Şansa kızla benzer durakta indik ve benzer metroya bindik ve yine karşısında karşıya oturduk yalnız bu sefer kıza bakamadım bütün arada biri vardı ve yine şansıma aynı durakta indik ben kızın arkasından yürüyordum aradan 15 sn felan geçti kız dönüp arkasını baktı etrafına daha sonra beni görür görmez sırık kafasını çevirdi Ben yiğitlik edemedim o lahza konusmaya o baska tarafa ben baska tarafa gidiyorduk Metro istasyonundan cıktım aradan 10 dk geçti geri döndüm şayet bir ümit, oradadır diye lakin yoktu

Şayet de ben endişe yapıyorumdur bu kadar tesadüften dolayı ola ki kız onu takip ettiğimi düşünmüş ve beni sapık felan zannetmiş de olabilir Bilemiyorum yarın bitmiş deniyecem sansımı, dersten erken cıkıp durakta bekleyecem eğer gelirse konusacam

858,497Konular
981,928Mesajlar
29,942Kullanıcılar
el akrammSon üye
Üst Alt