Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Kızla buluştum vee..

Kızla buluştum vee..
0
204

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
Üstteki not: Kız 18 yaşında Kimseyle çıkmamış Feminist birisi
1 haftadır konuşuyorum Bugün buluştuk konuştuk biraz
Seninle konuşmayı zaman geçirmeyi seviyorum en yakın arkadaşım ol Seni kaybetmekte istemiyorum dedi
Bende bunu konuşmak için erken Zamanla ne olursa olur dedim

Buna faceden asılanları engelle derim hepte engeller Kararsızım
Sizce üstüne gidiyimmi ? Yani sevgili olmaya çalışıyımmı başarabilirmiyim ?

Similar threads

Geçenlerde bir konu açmıştım hedeflerimle ilgili 20 Eylül 2010 tarihinden beri bir kıza aşığım Ona B diyelim Onun için çoğu şey yaptım Kilolarımdan kurtuldum, Adana'nın sıcak yazında onu görmek için her zaman onu mektep açık havada yalnızca bir defa gördüğüm yerde gezdim Defalarca konuşmak...
Cevaplar
0
Görüntüleme
77
merhaba arkadaşlar ben forumda açılan konulara hep bi açıklama yapardım bi tedavi arardım fakat kendi derdime bi türlü bi tedavi bulamadımbugün olayları taa bitmiş anlatıcamnerden nereye işte ne yapmam gerektiğine karar vericem vede ben onla facede tanıştımresimlerini gördüğümde fazla...
Cevaplar
0
Görüntüleme
88
Can Tanrıyar ile Petek Dinçöz 'ün Annesi Aralarında Ne Var ? Bu konu; Can Tanrıyar ile Petek Dinçöz 'ün Annesi Aralarında Ne Var haberi hakkında bilgiler vermektedir Sevgili melekler, başlığı okuduğunuzda gözlerinize inanamadığınıza eminiz lakin biz de haberi ilk okuduğumuzda kaderin bir...
Cevaplar
0
Görüntüleme
72
858,496Konular
981,878Mesajlar
29,917Kullanıcılar
ErkanzglSon üye
Üst Alt