Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Kızla fazla öpüşüyorum. Benden soğurmu ?

Kızla fazla öpüşüyorum. Benden soğurmu ?

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
Arkadaşlar önceden konu açmıştım fakat diğer şeyler gelişti Kesiştiğim kızla facede eklemişti konuşuoduk filan derken ben okulda yanında gitmeye başladım muhabbet edioduk bizim sınıftaki 2 arkadaş dedi maniya yapmışsın değil çıkmıoz dedim Kızın kankasına biz çıkıomuyuz die sormuş dost hayır demiş olacakmış filan demişim ben arkadaşın o kadar söylediğini söylüo kızın kanası arkadaşda yok çıkıonuzmu sade onu sordum dio Kız bu konuda konuşmuo benle kankası konusuo bağlı bende yok hayır o kadar bişi demedim diyorum bu konuları kankası açarken kız sus dio yok die konuşcam filan kankası neden asap oluo ben onu anlamıoyurm kız sınir oluosa neden kız söylemio ama öyle bişi demedi bana ne yapayim sizde kıza gidip çıkma teklifi edeyimmi planlıodum yahut yolumu vereyim çıkan söylentiler kankasına ne derhal ona sinir oluyorum kız sinir oluosa gelsin söylesin o yoluna ben yoluma yani diyorumTabi sen yoluma kısmını suandakş görüşüm söylemedim
giderken bu konular konuşurken olucakmı cıkonuzmu arakdaşlar sorarken sınıftaki evvelden beni seven bir kız duydu benle cıkmak istio gidibi ben yüz vermiodum acaba omu karıştırıo ortalıgı kafam karıştı walaha ne yapsam bilmiyom

858,498Konular
982,028Mesajlar
30,009Kullanıcılar
hshahzjxhstzSon üye
Üst Alt