Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Kızla konuşmak

Kızla konuşmak
0
116

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
merhaba arkadaşlar acilen kendi sınıfımızda kızlarla konuşabiliriz kızla konuşurkende örneğin kız şu çocuk kötü dediği süre evet fena deriz zaten onlar konuyu açarla lakin ben yeni okula gtcm orda başka sınıftada kız erkek kankalarım olsun istiyorum ya acilen kendi sınıfında ne olursa olsun konuşuluo fakat başka sınıftakilerle nasıl konuşulur zaten biri tanıştırsa anında konu açarım fakat nasıl tanışacağız

Similar threads

Merhaba Arkadaşlar Ben üniversite hazırlık sınıfındayım Allaha şükür orta düzeyde yakışıklı denilecek birisiyim buğday tenli yeşil gözlü birisiyim Bir kızdan hoşlanıyorum kız bizim karşısında hazırlık sınıfında Okula sırası gelmişken evdeyken tek başıma kaldıgım heryerde kız aklıma geliyor...
Cevaplar
0
Görüntüleme
78
Selam arkadaşlar yaşım 24Kendimi bildim bileli utanğaç,ağırbaşlı,dışlanan aşırı asosyalimGünlerle evden dişarı çıkmadığım zamanlar oluyoErkek arkadaşlarım olduAma hiç 1 tane bile kız arkadaşım olmadıEn büyük sebebi ön dişlerimin yamuk ve yukarda olmasıUzun boyluyum kızlar benle defalarca...
Cevaplar
0
Görüntüleme
110
Hikayen biraz uzun galiba lakin ivedi bir kaç strateji alırsam çok iyi olur yardım edin lütfen Şu Anda lise 3sınıfım yeni bitti yıl 10 Derslik bittiğinde sınıflar karma oldu c sınıfına gittim iki yakın arkadaşımda b sınıfındaydı başvuru verdim b sınıfına geçtim sıralar 2kişilik biz 3kişi...
Cevaplar
0
Görüntüleme
74
Arkadaşlar daha önce bi konu açmıştım belki bilen olur Sınıftaki kız yicekmiş gibi bakıyordiye Kızla baya bi yakınlaştık aynı sırada oturuyoruz Kıza aşığım oda bunu biliyor Bahsettiğim konudada demiştim birine benzediğim için bana bakıyormuş diye Kız senden hoşlanıyorum diyor Bugün doğum günüm...
Cevaplar
0
Görüntüleme
86
Tüm 2019 ailesine merhaba öncelikle Lafı pozitif uzatmadan mevzuya gireyimDershaneye birincil başladığımızda bir kız vardı aynı sınıftaydık daha tanışmamıştıkDaha daha sonra kızla tanıştık fln kızın bana tavırları dikkatimi çektiNe vakit görse merhaba diyor fln diğer arkadaşlarına davarandığı...
Cevaplar
0
Görüntüleme
92
858,498Konular
982,051Mesajlar
30,037Kullanıcılar
hermaousSon üye
Üst Alt