Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Kızla Nası Konuşabilirim

Kızla Nası Konuşabilirim
0
185

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
Arkadaşlar Lise 1 e Bu yıl başladım ve öğle arası bir kız yanıma geldi tanışmak istediğini söyledi ben açıkcası birincil günden biraz çekindim daha sonra okulun 2 günü kızın kesintisiz bana baktığını arkadaşlarıyla bana bakıp güldüğünü farkettim faceden dostluk yollamıştı ekledim konusuyoruz açıkcası kızdan hoşlanmaya başladım sizce nası bi yol izlemeliyim ? büyük olasılık oda benden hoşlanıyodur yalnız kızın elinden telefon düşmüyo sevgilisi var nasıl olursa olsun yada hava mı atıo anlamadım

Similar threads

yaklaşık 9 ay önce bir kızın kız arkadaşını facebook tan ekledim o kızı sormak için yalnızca eklediğim gün sordum erkek arkadaşı warmı diye bu kızın işte başladım bununla konuşmaya yan dost olarak konuştuk konuştuk devamlı konuşuyorduk daha sonra numarasını isdedim ilk birazcık kararsızlık etti...
Cevaplar
0
Görüntüleme
114
slm arkadaşlarben 3 hafta önce bu formda bir konu açmıştım okuyan ola ki hatırlarkısacası konu şöyleydiben ünvsde bir kızdan hoşlanıyordum2 kez facebookda eklemiştim kabul etmedibir çok kezde göz göze gelmiştikderhal derhal kantinde benim bulunduğum ortamda bulunuyordu sürekliben onla...
Cevaplar
0
Görüntüleme
118
slm arkadaşlarben 3 hafta önce bu formda bir konu açmıştım okuyan şayet hatırlarkısacası konu şöyleydiben ünvsde bir kızdan hoşlanıyordum2 defa facebookda eklemiştim kabul etmedibir fazla kezde göz göze gelmiştikanında hemen kantinde benim bulunduğum ortamda bulunuyordu sürekliben onla...
Cevaplar
0
Görüntüleme
62
slm arkadaşlarben 3 hafta önce bu formda bir konu açmıştım okuyan belki hatırlarkısacası konu şöyleydiben ünvsde bir kızdan hoşlanıyordum2 kere facebookda eklemiştim kabul etmedibir fazla kezde göz göze gelmiştikhemencecik derhal kantinde benim bulunduğum ortamda bulunuyordu sürekliben onla...
Cevaplar
0
Görüntüleme
64
slm arkadaşlarben 3 hafta önce bu formda bir konu açmıştım okuyan belki hatırlarkısacası konu şöyleydiben ünvsde bir kızdan hoşlanıyordum2 kez facebookda eklemiştim kabul etmedibir fazla kezde göz göze gelmiştikanında anında kantinde benim bulunduğum ortamda bulunuyordu sürekliben onla...
Cevaplar
0
Görüntüleme
89
858,478Konular
981,305Mesajlar
29,567Kullanıcılar
Üst Alt