Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Kızla nasıl konuşabilirim.

Kızla nasıl konuşabilirim.
0
149

Similar threads

Hoşlandığım bi kız var Konuşamıyorum kızla hiç muhabbetim değil Normaldede çekingen biriyim zaten Birde kendimi yakışıklı bulmuyorum fakat arkadaşlarım saçmalama yakışıklısın Linkleri sadece kayıtlı üyelerimiz görebilirnicealem üyesi olmak için tıklayınızum sendiyorlar Nasıl konuşabilirim bi...
Cevaplar
0
Görüntüleme
127
Evet arkadaşlar başlıktada belirttigim gibi okulda hoşlandıgım bi kız var tanışmış degiliz halaGidip tanışıcam lakin aklıma ne konuşabilirim gelmiyoÖnce sorcaklarımı yazıyım sizde ek yaparsanız iyi olur Çünkü yazcaklarım Max 2 dk sürer konuşmada sonradan ne yapıcam bilemiyorum Merhaba Nasılsın...
Cevaplar
0
Görüntüleme
62
Arkadaşlar sabahları okula bu arada beklediğim bir otobüs durağı var bir kızla hergün aynı anda geliyoruz aynı anda biniyoruz kız çok tatlı , acaba nasıl konuşabilirim nasıl tanışabilirim ne yapmam gerekir yardımlarınızı bekliyorum
Cevaplar
0
Görüntüleme
81
Arkadaşlar dersanede bi kız var ben bu kızdan hoşlanıyordum Sonra facede buldum ekledim filan Bunun üstüne bi arkadaşım bu kızla benim adıma baya sohbet ediyo Sohbet ayıptır söylemesi bka sarıyo ve kız siliyo beni faceden Sonradan ben kıza durumu anlattım yine faceden Kız işlenmiş anladım dedi...
Cevaplar
0
Görüntüleme
83
Ilk Olarak selamlama arkadaşlar Şimdi konuya geçelim Benim sevdiğim bi kız var Dershanede görüyorum hepElim ayağım birbirine dolanıyor 23 gün önce kıza çıkma teklifi ettim Bilmem dedi İşte bugün yakın bi arkadaşıyla konuştum sizi buluşturacam dedi Benim sorunum şu Biz buluştuk diyelim Zaten...
Cevaplar
0
Görüntüleme
111
858,497Konular
981,950Mesajlar
29,947Kullanıcılar
Pelin06432Son üye
Üst Alt