Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

kızla ne konuşulur

kızla ne konuşulur
0
147

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
merhaba arkadaşlar facede cümbür cemaat çıkıyor fakat ben çıkamıyorum arkadaşlar felan öneriyorlar bazende tanımadığım kızlar oluor sizce nasıl tavlarım tipim var yani herkes söylüyor ama kızlarla nasıl konuşacağım

1tanıdığım arkadaşların önerdiği kızlarla nasıl tanışırım

2tanımadığım kızlarla nasıl tanışırım

Similar threads

merhaba arkadaşlar ben bu konuyu nereye açacağımı bilmiyorum ama neyse hepsine açarım artık arkadaşlar benim hiç sevgilim yok zaten hiç olmadıda bir yaştan daha sonra utanıyorumarkadaşlar diyorlar ben kızları aldım şöyle yaptım böyle yaptım felan ama ben ise hiçbirşey diyemiyorum ya yarlamasına...
Cevaplar
0
Görüntüleme
83
merhaba arkadaşlar ben kızlarla facede hiç konuşamıyorum ya bazı arkadaşlar var ta diğer okuldan kız kankaları var nasıl tanıştın diyorum faceden tanıştım diyor nasıl tanıştın diyorlar bende nasıl diyorum afedersiniz nonoş ol diyorlar ya nasıl olcak yani tek kankada deil sevgilimde olsun ama...
Cevaplar
0
Görüntüleme
71
merhaba arkadaşlar acilen kendi sınıfımızda kızlarla konuşabiliriz kızla konuşurkende örneğin kız şu çocuk kötü dediği süre evet fena deriz zaten onlar konuyu açarla lakin ben yeni okula gtcm orda başka sınıftada kız erkek kankalarım olsun istiyorum ya acilen kendi sınıfında ne olursa olsun...
Cevaplar
0
Görüntüleme
117
Arkadaşlar bir kız vardı sınıfımızda yeni geldi lakin önceden bizimkilerin tandığı,kızdan fazla etkilendim msn tel felan aldım hiç sormadan pat diyede verdiKızla 2 haftadır felan konuşuyoruz mesaj atmıyınca okulda niçin yanıt vermedin felan dyor bazende hal hatır soruyo oturunca kaysana diyip...
Cevaplar
0
Görüntüleme
101
Merhaba Arkadaşlar Yaşım 17 Bugüne Dek Hiç Bir Kızla Çıkmadım Cümbür Cemaat Yakışıklı Olduğumu SöylüyorHatta Yolda Kızlar Bana Bakıyıor Bende Utanıyorum Lakin Kızlara Karşı Çok Utanqacım , Bir Kız Bana Bakınca Derhal Yüzümü Çeviriyorum Kızlarla Konuşurken Kalbim Hızlı Hızlı Atıyor ve...
Cevaplar
0
Görüntüleme
83
858,498Konular
982,060Mesajlar
30,043Kullanıcılar
rolexnsnsbsbSon üye
Üst Alt