Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Kızla Tanışma

Kızla Tanışma
0
156

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
Bir Arkadaşımın Ablasının Düğünü Vardı O Düğüne Gittim Arkadaşımla Berabera Arkadaşımın kuzenine Tutuldum bunu arkadaşıma Söyledim Olmaz dedi fakat Ben kararlıyım Kızı Faceden ekledim Kabul etti Konuşmak İstiyorum Lakin Nasıl başlıycagımı bilmiyorum Kız istanbullu ben ise Bursa Nasıl Başlıycagımda Asistan olurmusunuz ?

Similar threads

Merhaba arkadaşlar Bu sefer hedefteki kız arkadaşımın ast apartmanında oturuyor raslantı arkadaşımın evinni önünde gezerken bu kızı gördüm arkadaşıma sordum tabi apartmanda oturduğunu söyledi kız 6 gibi okuldan geliyor sadece okuldan gelirken görebiliyorumbugün apartmanlarının önünde beklerken...
Cevaplar
0
Görüntüleme
63
Arkadaşlar ben bu yıl Liseye başladım ve bir kızı ilk gördüğüm andan beri hoşlanıyorumFacebook'tan bir kaç konuşmamız olmuştuBenim derslik arkadaşımın sevgiliside benim sevdiğim kızın yakın arkadaşıBu arkadaşlarım beni tanıştırdı kızla lakin gidipte kıza açılamadımKızla her göz göze geldiğimizde...
Cevaplar
0
Görüntüleme
90
Hikayen biraz uzun galiba lakin ivedi bir kaç strateji alırsam çok iyi olur yardım edin lütfen Şu Anda lise 3sınıfım yeni bitti yıl 10 Derslik bittiğinde sınıflar karma oldu c sınıfına gittim iki yakın arkadaşımda b sınıfındaydı başvuru verdim b sınıfına geçtim sıralar 2kişilik biz 3kişi...
Cevaplar
0
Görüntüleme
74
Merhaba Arkadaşlar, Bir kız arkadaşım var Çoğunlukla birbirimizle konuşmayız Çünkü yanına eski sevdiğim kız var ve kankası Ben de eski sevdiğim kızla konuşmak istemediğim için yanına gitmiyorum O eski sevdiğim kızda bu kıza asılıyorum diye beni reddetmişti Çarşamba günü eski sevdiğim kız...
Cevaplar
0
Görüntüleme
94
yine ben tekrar bir kız bu sefer tanımadığım birisi olduğu için sormaya karar verdim benim arkadaşımın (bölümden fazla cana yakın olduğum bir arkadaşım) arkadaşı oluyor kendisi ve benzer yörenin insanlarıyız o kızla o rizeli ben giresunluyum kız böyle ayrı bir tatlılığı varmış pek diyor...
Cevaplar
0
Görüntüleme
176
858,496Konular
981,675Mesajlar
29,761Kullanıcılar
FFvenomSon üye
Üst Alt