Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Kızla yeniden konuşmalı mıyım ?

Kızla yeniden konuşmalı mıyım ?
0
122

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
Arkadaşlar bir kaç ay önce bi konu açmıştım

http:www2019comaskdoktorunuzimgalibahtml

Burda kızla ilk tanıştığım hatıra yazmıştımO zamandan beri kızı hiç görmedimBir hafta önce facebook'ta görmüştüm

Hemen ekledim onuSonradan mesajlaştık merhaba naber falan konuştuk arkasından konu bulamadım Heyecan Yaptım dedim gözler lensmi dedimBana hayır değil dediDedim doğrudur o kadar hoş lens olamaz dedim ( Ağır saçmaladım )

Sonra bir kaç soru sordum cevap vermedi arkasından sen galiba beni hatırlamadın dedimSonradan değil hatırlamadım dediDedim işte bir gün gelmiştim yanına konuşmuştuk falanSonradan hatırladım dediNeyse ben muhabbeti uzatmak istedim birkaç soru sordumBazı sorularıma hiç cevap vermedi bazılarınada zorla cevap verdi

Neyse en son bir soru daha sordum yeniden yanıt vermediDedim ben en iyisi yanıt için beklemim sen beni taktığında yanıt yazarsın dedim( Ergen atarı yaptım ) Daha Sonra çıktım facebooktan 10 dk daha sonra bir girdimKız silmiş beni

Sonradan anladım ne hata yaptığımı kendi kendime tribe girdim resmenNormalde kızlarla katiyen böyle konuşmam 10 yaşındaki çocuk gibi konuştum aynı heyecandan ama

Hemen soruyorum ben o kızı fazla beğendim her yerde konuşmak istiyorum ama eklemeliyim yahut biraz zamanmı geçsin ?

bu arada ben 11'e geçtim kızda 10'a

858,496Konular
982,190Mesajlar
30,122Kullanıcılar
sarossSon üye
Üst Alt