Kızlar Ajda Pekkan gibi bacaklarınız olabilir 1548450687 1548450687 kizlarajdapekkangibibacaklarinizolabilir5c4b7b826ddabkizlarajdapekkangibibacaklarinizolabilir5c4b7b826ddab kizlarajdapekkangibibacaklarinizolabilir5c4b7b826ddab Ajda Pekkan “O bacaklar için eşek gibi çalıştım Her gün spor yapıyorum 15 saat kol, 15 saat but çalıştırıyorum Formumu egzersizlere borçluyum Pilates, jimnastik, kardio ve yürüyüş yapıyorumdiyor Gerçekten yaşına tarafından süper bacakları var İşte sizlerde böyle bacaklara sahip olmak isterseniz yapmanız gerekenler şunlar; 1 Haftada üç gün, yarım saat aerobik veya step egzersizleri yaparak veya bisiklet kullanarak üçgenin taban olmayan kenarı kaslarınızı şekillendirebilirsiniz 2 Eğer masa başında çalışıyorsanız, bacaklarınızı mümkün olduğunca uzatlmalı ve gergin pozisyonda tutmalısınız Masa başında otururken de, bacaklarınızı kuvvetlendirebilirsiniz Oturduğunuz yerde kalça kaslarınızı gerin ve bırakın Bu hareketi her gün 20 defa tekrarlayın 3 Sıcak yaz günlerinde sık sık soğuk duş alarak bacaklarınızın elastikiyetini kaybetmesini önleyebilirsiniz 4 Haftada bir bacaklarınıza peeling uygulayın Sonrasında ise nemlendiriciyle minimum 15 dakika masaj yapın 5 Her öğünde karbonhidrat bakımından varlıklı tahıl ürünlerini, ekmek, makarna, pilav ve meyve gibi gıdaları az miktarda da olsa tüketmelisiniz Bol bol su içmeyi dikkatsizlik etmeyin; su, selülit oluşumunu engeller 6 Bitkin bacaklarınızı mutlaka dinlendirin Yerinde bir yere uzanın ve bacaklarınızı yürek seviyesinde tutun 7 Uyumlu olarak uygulayacağınız nebati sütlerle daha güzel bir görünüme sahip olabilirsiniz 8 Güzel bacak, yalnızca sıkı ve adaleli bacaklı anlamına gelmiyor Bacaklarınızın bununla beraber pürüzsüz de olması gerekiyor Kalıcı olarak tüylerden kurtulmak için lazer epilasyon yaptırabilirsiniz id 9 Cildinizin yapısı ince ise varis ve genişlemiş damar sorunu yaşıyorsanız, hatasız bacaklara kavuşmak için ekstra mücadele harcamanız gerekiyor Varisleri onarmak için hap tedavisi, lazer yöntemleri veya cerrahi teknikler deneniyor