iltasyazilim
FD Üye
Kız Koymak İstiyorsanız Bunları Yapmayın
*Katiyen Kızın Yanına Esnemeyin Dişlerinizin Çürüklüğü Veye Pisliği Görülebilir
*Asla Kızın Yanına Geyirmeyin
*Katiyen Eski Moda Şeyler Giymeyin
*Asla Okula Ihtiyar Kundurasıyla Gitmeyin Gerekirse Kundura Giymeyin
*Asla Küfür Konusunda Ağıra Kaçmayın Fiilen Kızlar Küfürden Hoşlanır Lakin Bazı Kızlar Hoşlanmaz Yani Kızın Yanında Bir İki Ağır Olmayan Küfür Edin Kız Size Hitabe Almazsa Ağıra Kaçabilirsiniz
*Kızın Yanına Aç Gibi Yemek Yemek Yemeyin Yawaş ve Ağzınız Kapalı Şekilde Yiyin
*Asla Kızın Yanına Artist Gibi Davranmayın Sonuçda Siz Tarkan Değilsiniz
*Kızın Yanında Fazla Konuşmayın Ağır Olun
*Kızın Yanında Soğuk Espiriler Yapmayın
*Kızın Yanında Fanatik Olmayın
*Kızı Fazla Abartmayın Yani Kızlara Sizden Çok Büyükmüş Gibi Bakmayın
*Kızın Yanında Bilek Bantsız Dolaşmamaya Gayret Edin Kızlar Ivır Zıvırdan Fazla Hoşlanır
*Sakız Çiğnemeyin
*Asla Ve Katiyen Burnunuzu Karıştırmayın
*Katiyen Kızın Yanında Tükürmeyin
*Kızların Saçlarına Dokunmayın Asap Olurlar
*Yalan Söylemeyin
*Kızlara Yalvarmayın
*Espiri Yaptığını Sanan Erkeklere Sinir Olurlar Oyüzden Pozitif Espiri Yapmaya Çalışmayın
*Kızlara İlgilendiği Konulara Dikkatsiz Kalmayın
*Kızlara Laf Atmayın
*
Daha Yapılmaması Gereken Şeyler Çok Varda Daha Sonra Eklemeyi Düşünüyorum
Kızları Kurmak İçin Bunları Yapabilirsiniz
*Saçlarınıza Jöle Sürün Mümkünse Egos Olsun
*Gayretli Olun Ders Çalışın Kızlar Derslerde Çalışkan Erkeklerin Önüne Ve Arkasına Oturur
*Kesintisiz Kızı Belirli Fazla hoşlanırlar Örneğin Bugun Kıza Çok pozitif Baktım DeRste Güldü Ve Yanıma Geldi
*Çekingen Olmayın
*Sinemaya Gidiyormuş Gibi , Kitap Okuyormuş gibi ,Müzikle Fazla İlgili Gibi Davranın
*Kızların Sevdiği 3 Kayda Değer Şarkıcı Vardır Bunların Tüm Şarkılarını Biliyormuş Gibi Davranın Bunlar Tarkan, Cengiz Kurtoğlu Ve Doğuştur
*Kızlar Yakışıklılığa Artı Tartı Vermez Karizmaya Önem Verir Bu yüzden Karizma Yapın Yani çok karizmatik bir erkeğin kız tavlama şansı fazla yakışıklı bir erkekten yüz kat daha fazladır
*Değer verdiğinizi Gösterin
*Sürprizler Yapın İlla Sürpriz Hediye Olacak Değil
*onlari cozmeye calismayin onlar kendi halinde yasarlar sizde kendi halinizde yasayin ve dogal olun ve hic bir vakit yapmacik olmayin kizlar bundan nefret edilen şey ederler
*Cesur Olmasanız Bile Kızın Yanına Cesurmuş Gibi Davranın
Sonra Bunlara Ekleme Yapıcağım Arklar Bizzat Kendi Tecrübelerime Dayanarak Yazdım Bunların Çoğunu Yapar Ya Da YApmazsanız Kız Tavlama Şansınız Yüzde 69 Artar Yorumlarınızı Bekliyorum
*Katiyen Kızın Yanına Esnemeyin Dişlerinizin Çürüklüğü Veye Pisliği Görülebilir
*Asla Kızın Yanına Geyirmeyin
*Katiyen Eski Moda Şeyler Giymeyin
*Asla Okula Ihtiyar Kundurasıyla Gitmeyin Gerekirse Kundura Giymeyin
*Asla Küfür Konusunda Ağıra Kaçmayın Fiilen Kızlar Küfürden Hoşlanır Lakin Bazı Kızlar Hoşlanmaz Yani Kızın Yanında Bir İki Ağır Olmayan Küfür Edin Kız Size Hitabe Almazsa Ağıra Kaçabilirsiniz
*Kızın Yanına Aç Gibi Yemek Yemek Yemeyin Yawaş ve Ağzınız Kapalı Şekilde Yiyin
*Asla Kızın Yanına Artist Gibi Davranmayın Sonuçda Siz Tarkan Değilsiniz
*Kızın Yanında Fazla Konuşmayın Ağır Olun
*Kızın Yanında Soğuk Espiriler Yapmayın
*Kızın Yanında Fanatik Olmayın
*Kızı Fazla Abartmayın Yani Kızlara Sizden Çok Büyükmüş Gibi Bakmayın
*Kızın Yanında Bilek Bantsız Dolaşmamaya Gayret Edin Kızlar Ivır Zıvırdan Fazla Hoşlanır
*Sakız Çiğnemeyin
*Asla Ve Katiyen Burnunuzu Karıştırmayın
*Katiyen Kızın Yanında Tükürmeyin
*Kızların Saçlarına Dokunmayın Asap Olurlar
*Yalan Söylemeyin
*Kızlara Yalvarmayın
*Espiri Yaptığını Sanan Erkeklere Sinir Olurlar Oyüzden Pozitif Espiri Yapmaya Çalışmayın
*Kızlara İlgilendiği Konulara Dikkatsiz Kalmayın
*Kızlara Laf Atmayın
*
Daha Yapılmaması Gereken Şeyler Çok Varda Daha Sonra Eklemeyi Düşünüyorum
Kızları Kurmak İçin Bunları Yapabilirsiniz
*Saçlarınıza Jöle Sürün Mümkünse Egos Olsun
*Gayretli Olun Ders Çalışın Kızlar Derslerde Çalışkan Erkeklerin Önüne Ve Arkasına Oturur
*Kesintisiz Kızı Belirli Fazla hoşlanırlar Örneğin Bugun Kıza Çok pozitif Baktım DeRste Güldü Ve Yanıma Geldi
*Çekingen Olmayın
*Sinemaya Gidiyormuş Gibi , Kitap Okuyormuş gibi ,Müzikle Fazla İlgili Gibi Davranın
*Kızların Sevdiği 3 Kayda Değer Şarkıcı Vardır Bunların Tüm Şarkılarını Biliyormuş Gibi Davranın Bunlar Tarkan, Cengiz Kurtoğlu Ve Doğuştur
*Kızlar Yakışıklılığa Artı Tartı Vermez Karizmaya Önem Verir Bu yüzden Karizma Yapın Yani çok karizmatik bir erkeğin kız tavlama şansı fazla yakışıklı bir erkekten yüz kat daha fazladır
*Değer verdiğinizi Gösterin
*Sürprizler Yapın İlla Sürpriz Hediye Olacak Değil
*onlari cozmeye calismayin onlar kendi halinde yasarlar sizde kendi halinizde yasayin ve dogal olun ve hic bir vakit yapmacik olmayin kizlar bundan nefret edilen şey ederler
*Cesur Olmasanız Bile Kızın Yanına Cesurmuş Gibi Davranın
Sonra Bunlara Ekleme Yapıcağım Arklar Bizzat Kendi Tecrübelerime Dayanarak Yazdım Bunların Çoğunu Yapar Ya Da YApmazsanız Kız Tavlama Şansınız Yüzde 69 Artar Yorumlarınızı Bekliyorum