Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Kızlar .. Bakarmısınız :)

Kızlar .. Bakarmısınız :)
0
129

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
Hoşlandığım bi kız var 6'ıncı sınıfta çıkıyorduk Sonradan kendisinden ben ayrıldım Lakin severek ayrıldım Çok uzun öykü Ondan daha sonra o 1 kişi ile çıktı 1 yıl dek falan Şimdi onla ayrıldı Bizim aramızda çok iyi Aşk şarkıları falan gönderiyor bana Bütün Çıkma teklifi edeyim diyorum Lakin bana sürekli msn'den O erkek hakkında konuşuyor nefret ediyorum ondan falan diye Bende yüzüne karşı çıkma teklifi etmekten vaz geçiyorum Lakin bu bana çok koyuyor Ne yapmam gerekir Yardımlarınız için teşekkür ederim :D

Similar threads

arkadaşlar ben 9sınıftayken sınıfta sarışın yeşil gözlü bir kız vardı fakat öyle güzel bir kızda değildilakin gönül bu kıza aşık oldum kendimi kaptırdım lakin bir türlü çıkma teklifi edemedimaslında kızda yanaşıyordu fakat işte kadertabii bu olaylar devam ederken bir yakın arkadaşım vardıkız hoş...
Cevaplar
0
Görüntüleme
59
Meraba öncelikle ben 15 yaşında Lise 1 öğrencisiyimKızLa TAKRIBEN 6 aydır faLan tanışıyoruz aynı sınıftayızKızLa derste kesintisiz bakışıyorduk sonunda cesaretimi toplayıp çıkma teklifi ettim oda kabul ettiKabul ediceğini biliyordum çünkü derste yalnızca birbirimize bakıyorduk saatlerce2 hafta...
Cevaplar
0
Görüntüleme
97
Abilerim , Ablalarım & Kardeşlerimßen 17 Yaşında Bir Lise ÖğrencisiyimLise 3 SınıfımOkulun Ilk Günü Lise 1 Sınıftan Bir Kıza VuruldumSonra Bu Kızdan Uzakta Uzağa HoşlandımSınıfından Bir Çocukla Aynı ServisteydikBende Onu Arabulucu Ettim Kızla Konuşmak İstediğimi SöyledimKızı Ayarladı Kızla...
Cevaplar
0
Görüntüleme
101
Arkadaşlar kardeşler ablalar abiler teyzeler amcalar , Ben 14 yaşındayım ve lise 1'e geçtim 6 sınıftan 7 sınıfın ardına kadar bi kıza fazla aşıktım ve o kız habire birileriyle çıkan, çıktığını sanan biri olduğundan ve çok utancımdan o kıza açılmadım 8 sınıfta artık ona karşı bir şey...
Cevaplar
0
Görüntüleme
109
Merhabalar Arkadaşlar En Tekrar Başlatmak İstiyorum Gerçekten Çirkin Biri Değilim Dünya Güzelide Değilim Olağan Bir Kızın İstediği Şartlarda Bir Tipim Var Bunu Yazmamın Nedeni Konu İçerisindedir Bütün Tecribeli Arkadaşlarımdan Yardımlarını Bekliyorum Arkadaşlar Benim Ortaokulda Bir...
Cevaplar
0
Görüntüleme
135
858,497Konular
981,955Mesajlar
29,951Kullanıcılar
Üst Alt