Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Kızlar bakın bunlarda benden

Kızlar bakın bunlarda benden
0
58

Similar threads

kızlar bunlarda benim çeyizimden hepsini ben yaptım ve hepsi çok zahmetliydi sahiden tek tek boncuk işlendi havlulara  
Cevaplar
0
Görüntüleme
49
Bunlarda Benden** Risksiz yaşamda galibiyet seslenmek, flu suda balık avlamaya aynı Başkalarının bilgisiyle alim olabilsek bile, fakat kendi aklımızla zeki olabiliriz (Michel de Montaigne) Acele Ile konuşmanın cezası, konuştuktan sonradan düşünmeye mahkum olmaktır * Haksızlığa sapıp tüm...
Cevaplar
0
Görüntüleme
49
kızlar bunlarda çeyiziniz için şemen tabla ve havlu kenarı pulla havlu işleme havlu üzerine işleme pulla yapılan kenarları şemen tablası evimde de kullanmış oldugum örtü çokkkk kullanışlıııı tamamı pul işleme olup büyük olan 50 ytl minik olan 25 ytl 1549334233 1549334233...
Cevaplar
0
Görüntüleme
122
Bunlarda yepyeni çanta modelleri Kundura kadar ağırlık verdiğimiz şeylerden biride çantalarımız kızlar bunlarda yepyeni çanta modelleri umarım beğenirsinizbunlardayepyenicantamodelleri5c4cc2e7ec877alt 1548534647 1548534647...
Cevaplar
0
Görüntüleme
39
Bi bakın kızlar Ya gerçekten doktora gidicem lakin gitmeyi bekliyemedim Benim normalde adetim hiç şaşmazdı ve adet olmama daha 2 hafta vardıVe adet oldum fazla az oldum tabi1gün bile yok sonradan bişey değil aşırı karın ağrısı var ama bişey değilHiç ahenksizlik yaşamamştım bu konuda ilk...
Cevaplar
0
Görüntüleme
56
858,496Konular
981,690Mesajlar
29,767Kullanıcılar
sero_saplarSon üye
Üst Alt