Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Kızlar bir erkeğe neden bakar?

Kızlar bir erkeğe neden bakar?
0
101

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
Öncelikle konuyu hangi başlığa açacağımı bilmiyorumYanlış olduysa özür dilerimKafama takılan bir şey varYolda yürürken,otobüsteyken vs gibi yerlerde başlıca fazla kızla kesişiyoruz(yani önce onlar bakıyor sonradan ayrım edip bende bakıyorum)İlk başta olumlu karşıladımBak kızlar bakıyor sana yakışıklısın o zaman olum dedim(ukalalık yapmıyorum )Sonra düşündüm bu dek kız neden bakar diye ve şizofrence bir us yerleştiAcaba vücudumda anlamsız duran bir şey mi var bunlar benle alay etmek için mi bakıyor diye diye? Çevremdekilere sordum bende bambaşka olan ne var diyeOnlar bir şey olmadığını söyledilerBu arada 175 boyundayım,55 kiloyum(birazcık zayıfım lakin olsun fiziğim iyi),buğday tenliyimÇevremdekiler ve yeni tanıştığım halk yakışıklı olduğumu söylerlerBunlara rağmen kafamda yinede soru işaretleri varAcaba kızlar bana neden bu değin çok bakıyor(sahiden ukalalık gerçekleştirmek istemiyorum) veya kızlar bir erkeğe niçin çok bakar?

Anekdot:Unutmuşum 17 yaşındayım
Azıcık uzun oldu kusura bakmayın Cevaplarsanız sevinirim ve çoktan teşekkürler

858,496Konular
981,686Mesajlar
29,765Kullanıcılar
Üst Alt