Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Kızlar Bir erkekte neler arar?

Kızlar Bir erkekte neler arar?
0
423

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
Evet arkadaşlar ben liseye geçtimDerslerimi boşlamamam gerektiğini biliyorumBunun yanına arkadaşlarımla sosyal olmak istiyorumÖzelliklede şu başlıca kadar kızlar ile aram değildiKızlarla kaynaşabilmem için neler yapmam lazımEn azından ilk sevgilim lisede olsunNelere uyarı etmem gerekiyorHemen tanışiyimmi vsBilgim olmadığı için soruyorum yardımcı olursanız sevinirim

İyi Forumlar

Similar threads

Selamlama 26 yaşındayım Bugüne dek hiç sevgilim olmadı kızlarla sohbet edemiyorum Nasıl sohbet edilir bilmiyorum Hiç konu bulamıyorum Bi sohbeti bile ilerletemiyorum Kızları geçtim arkadaşlarımın yanına bile faizsiz kalıyorum Sohbete katılmıyorum Hiç konu açamıyorum Yanlarında sus pus oturup...
Cevaplar
0
Görüntüleme
103
arkadaşlar 2 yıldır sevgilim değil sokakda güzel kız görür görmez ağlayasım geliyor hani çirkinde değiliz yani fakat liseden daha sonra böyle oldu çevreden uzaklaştık eski sevgilimde facemde ne dek kız varsa silmişti bende geri eklemedim napmam lazım sosyal ortamda yok açık lise okuyorum mesela...
Cevaplar
0
Görüntüleme
111
Biraz uzun bi yazı olacak fakat kısa yazılardan böylece birşey anlatılamıyor size lisede aşık olduğum tek kız la ilgili yardımlarınızı istiyorum Ilk Kez kendim hakkında bilgi vereyim, Lise 3 öğrencisiyim, boyum herkez gibi ortalama seviyelerde, ahali arasında kalıplı olarak adlandırılan bi...
Cevaplar
0
Görüntüleme
122
öğretmen sorunu merhaba tüm melekler burda yeniyim sizlere bir konuda ne yapmam gerektiğini ve düşünceleriniz merak ettiğim için danışmak istedim muavin olursanız fazla sevinirim Sorunumuz malum dün ilkokulun 1 derslik ve çocuk yuvası sınıflarının okula başlama günüydü Benim ekim 2004...
Cevaplar
0
Görüntüleme
44
Arkadaşlar aşağıdaki yazanlar bana ait değildir işinize yarıyacağını umdum ve burada sizlerle paylaşıyorum rep verirseniz sevinirim bide bu rep ne işe yarıyo birisi anlatırsa iyi olur kanımca KIZI ETKILEME Bir kızı etkilemek için hepimiz çok değişik çarelere başvurmuş çoğumuz başarılı olmuş...
Cevaplar
0
Görüntüleme
142
858,497Konular
981,947Mesajlar
29,947Kullanıcılar
Pelin06432Son üye
Üst Alt