Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Kizlar da önerge eder mi?

Kizlar da önerge eder mi?
0
162

Similar threads

Kendimi toplayıp kiza faceden yazmaya kararverdim bütün o sirada arkadasin bir kiza cikma önerge edecegi aklima geldi ve yazdim: Naber İyi sen X bir kizi seviyormus cikma teklifi edecekmis Kim Bilmiyorum soylemedi ama ismi birli ile basliyormis Hmm bilmiyorum Uzun zamandir...
Cevaplar
0
Görüntüleme
92
Oldum olali bu cikma teklifi denilen sacma seye inanmamisimdir cok sacma kendimce Ne cikmasi nereye cikiyorsun? Ayrıntılarıyla Ingilizce filmlerden wanna go out tonightaltyaziya cevrilmesinden olusmus bi olgudur Şüphesiz kabul etmiyorum, cok zorda kalmadikca kullanmadim simdiye kadar 23 kere ya...
Cevaplar
0
Görüntüleme
81
Erkeklerden biri olmama ragmen anlayamadigim seyler var yani cikma teklifi senden mi bekliyor evet her zaman birincil adim senden mi bekleniyor?evetEee arkadaslar o vakit niye gunde acilan 10larca ayni tarzda konuya cevap ariyorsunuz? Bundan yararlanin madem sizden bekleniyor edin sonucunu...
Cevaplar
0
Görüntüleme
125
slm arkadaslar ben 11 e gidiyorum 10 sınıftan beri hoslandıgım bi kız varfarklı sinifta oherneyse ben bunu facede ekliyodum ekliyodum istegi yanitlamiyordu bileyariyil tatilinde kizi ekledim kbl ettikonusmaya basladikkizla ortak yanlarimiz var aslinda fakat kizi defalarca ben konusturmak zorunda...
Cevaplar
0
Görüntüleme
81
uyarı ettim çogu dost defalarca birilerinden hoşlanıyor fakat kıza kendını bellı edemıyor nasıl yaklasacagını bılmıyor vb zerı sorunlar butun dertlerinizin dermanı bu kıyagımıda unutmayın KIZ NASIL TAVLANIR ? ( kiz tavlama ) KIZLARIN GENEL PSIKOLOJISI BIR DEFA sunu muhakkak fakat...
Cevaplar
0
Görüntüleme
212
858,497Konular
981,947Mesajlar
29,947Kullanıcılar
Pelin06432Son üye
Üst Alt