Türkiye'nin en güncel forumlardan olan forumdas.com.tr'de forumda aktif ve katkısı olabilecek kişilerden gönüllü katkıda sağlayabilecek kişiler aranmaktadır.Tıkla ve Git
Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Kendimi toplayıp kiza faceden yazmaya kararverdim bütün o sirada arkadasin bir kiza cikma önerge edecegi aklima geldi ve yazdim:
Naber
İyi sen
X bir kizi seviyormus cikma teklifi edecekmis
Kim
Bilmiyorum soylemedi ama ismi birli ile basliyormis
Hmm bilmiyorum
Uzun zamandir...
Oldum olali bu cikma teklifi denilen sacma seye inanmamisimdir cok sacma kendimce Ne cikmasi nereye cikiyorsun? Ayrıntılarıyla Ingilizce filmlerden wanna go out tonightaltyaziya cevrilmesinden olusmus bi olgudur Şüphesiz kabul etmiyorum, cok zorda kalmadikca kullanmadim simdiye kadar 23 kere ya...
Erkeklerden biri olmama ragmen anlayamadigim seyler var yani cikma teklifi senden mi bekliyor evet her zaman birincil adim senden mi bekleniyor?evetEee arkadaslar o vakit niye gunde acilan 10larca ayni tarzda konuya cevap ariyorsunuz? Bundan yararlanin madem sizden bekleniyor edin sonucunu...
slm arkadaslar ben 11 e gidiyorum 10 sınıftan beri hoslandıgım bi kız varfarklı sinifta oherneyse ben bunu facede ekliyodum ekliyodum istegi yanitlamiyordu bileyariyil tatilinde kizi ekledim kbl ettikonusmaya basladikkizla ortak yanlarimiz var aslinda fakat kizi defalarca ben konusturmak zorunda...
uyarı ettim çogu dost defalarca birilerinden hoşlanıyor fakat kıza kendını bellı edemıyor nasıl yaklasacagını bılmıyor vb zerı sorunlar butun dertlerinizin dermanı
bu kıyagımıda unutmayın
KIZ NASIL TAVLANIR ? ( kiz tavlama )
KIZLARIN GENEL PSIKOLOJISI
BIR DEFA sunu muhakkak fakat...
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumdas.com.tr adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumdas.Com.Tr hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler iletişim linkimizden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.