Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Kızlar Fikriniz-Bu iş Yürür mü sizce?

Hoş geldin! sarsilmaz1 tarafından topluluğumuza katılmaya davet edildiniz. Kaydolmak için lütfen burayı tıklayın.
Kızlar Fikriniz-Bu iş Yürür mü sizce?
0
68

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
89
F-D Coin
0
Kızlar FikrinizBu meslek Yürür mü sizce? hanımlar herkese slm siteyi yeni keşfettim başlıkları incelerken dert köşesini gördüm sizlere bir sorunum hakkında kâğıda dökmek istiyorum fikirlerinizi yazarsanız fazla sevinirim Kimsenin beni yadırgamasını ve incitmesini istemiyorum lakin Ben bir süre önce biriyle tanıştım,daha sonra bu tanıdıklık aşka dönüştü kendisi çok dindar biribabası dedeleri her zaman dini eğitim almış o da pek, okulları her zaman dışardan bitirmiş üniversite dahil ailemde ben dahil örtülü kimse yok, lakin bir vakit önce hepimiz namaz kılmaya başladıkElimizden geldiğince dinimizi daha fazla ögrenip uygulamaya çalışıyoruz lakin kültür aniden değişmiyor bildiğiniz üzre, yani başörtüsü olayına geçemedik az önce istiyorum fakat yapamıyorum ben de üniversite mezunuyum, lisans üstü eğitim de aldım aramızda ileriye dönük birşey olursa ailemin tepki vermesinden çekiniyorum eğitimlerimiz nedeniyle arada fark var fakat onu fazla seviyorum ve islam konusunda fazla akıllı benim için de fazla aziz bir insan napacağımı bilemiyorum id ola ki onun ailesi de beni minik görür, çünkü benim din eğitimim de onların aileden alıp gördükleri gibi değil bana nasihatleriniz nelerdir? Teşekkürler sevgiler  

858,506Konular
983,094Mesajlar
33,116Kullanıcılar
TrsweozZSon üye
Üst Alt