Kizlar futbol oynarsa bunlar olurmus Ben yazmadim, bizi neye cevirmisiler yawkizlarfutboloynarsabunlarolurmus5c5657a0da433alt Big Grin ben cok oynarim valla tas cikaririm erkeklerekizlarfutboloynarsabunlarolurmus5c5657a0da433alt Big Grin Top kale çizgisine paralel bir şekilde, yuvarlanarak sağdan geliyor Canice alanında 1 kız var Kaleye yarım metre var Vursa gol olacak Cümbür Cemaat bağırıyor: Vur,vur,vuuuurrr!!diye Kızın cevabı: E top durmuyor oysa vurayım!Bi ara bi takım topu canice alanına dek getirmeyi başardı (Nasıl olduysa) Topa vurdular Muhalif takımın oyuncusu topu eline aldı veeee, Tamam, tamamlanmış tuttum, dedi Düüüüüüüüt! Penaltı N’oldu yaaa?? Topu eline aldın E Aynur’da alıyo ama?!! Aynur kaleci salak ?!?!!!!! Penaltı kullanılıyor Oyuncu en ince ayrıntısına kadar gerilmiş Kaleci kızdan korkutma geliyor: Süratli vurursan senin azınııı! Bizler dumur… Bi ara kızın biri ayak arasından gol yedim diye 15 dakika ağladı Meğerse onun fena bi anlamı olduğunu sanıyormuş Top Fatma’da E tabii herkes topu almak için Fatma’ya saldırıyor Fatma’nın tepkisi: Ya siz niye daima ben topu aldığımda saldırıyorsunuz bana yaaa?!!! Kaleci Aynur sert bir out atışı kullanır Top sınıfın mankeni Yasemin’in göğsünde patlar Bütün erkeklerin tepkisi aynıdır: Aha! Silikonları patladı Bir penaltı atışı daha Sibel gerilir, gerilir, gerilir Koşar, koşar, koşar Topa sağ ayağının dışıyla bi abanır………… Sağ çizgiden taç Hakemlik yapan Erol Oyuncu Selin, Erol’un sevgilisi Maçtan sonra Erol anlattı Muhabbet tıpkı şöyle Maç sırasında Selin, Erol’a yaklaşır ve ağır ağır: Şu Yasemin’i oyundan atsana Atamam Niye? E kız kuraldışı bişii yapmadı oysa! Yatakta sana kaide dışı bişii yaparım…… Ne!!? Beygir şunu yaaa… Ya kızı durup dururken niye atayım? Koşarken at! ??!!!!! 3 dakika sonra Ne vakit atacan? Ya hazır sen git Yasemin’in yanında, yap faulü, çamura yat sonradan Burası her zaman halı fakat? Offfff of! Nee? Ya bi s…git yaaa!! Sen bana nasıl… Düüüüüüt! Kırmızı kart Bu olaydan daha önce Selin bi gol atar (Nasıl olduysa?) Bütün ekip arkadaşları Selin’e doğru koşarken, Selin sevgilisi Erol’a (Hakeme) içten koşar, boynuna sarılır vee… Yuppiiii!!! Aşkım gol yaptım Tamam da ben hakemim lakin Eee! Gol diil mi? Yaa, gol de işlenmiş git acilen Niye? Yaa, şike sayarlar Şike ne ?!!!! Off Hazır, hadi geç yerine ?!!!!!!! Sert bir top daha Top kızın malûm uygun patlar Yere düşer Ekip arkadaşları gelirler, başında toplanırlar Tabii biz meraktayız Yasemin gelir, sorarız: Ne oldu? Durumu nasıl? Eski Türk filmlerindeki zenginlerin özel doktoru edasıyla: yeniden anne olamayacak sanırım Daha önce olmuş muydu? Eeeee!! Şeyyyy! Muhahahhaaaaaaa!!! alinti