Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

kızlar kutup hayır der mi ?

kızlar kutup hayır der mi ?

Similar threads

vay arkadas bu nasıl kız ya bana bakiyor aralıksız olarak arkadasıma söledim teftiş et diye harbiden cok bakiyor dedi gene güvenemedim baska arkadasıma söledim nese o da denetleme etti bakiyor knk git konus dedi ama ben utangaçın kız konusunda dedim bosver nese bi baska arkadasla oyun oynarken...
Cevaplar
0
Görüntüleme
66
Kızın adı gülayŞimdi kardeşlerim ben bu yıl mezun oldum liseden Lise 3 ün sonlarına dogru kızın biri benden hoşlanıyormuş banada kızın erkek arkadaşları söledi fakat kız tembihlemiş sölemeyin ayıp olur falan filan diyee Neysee benim ögrendigimi ögrenince arkadaşlarına küsüyo sonra barışıyo daha...
Cevaplar
0
Görüntüleme
100
Merhaba arkadaşlar acilen size konuyu anlatıcam bana muavin olmanızı istiyorum Arkadaşlar şu anda bizim atölyemiz var ve bizim dükkanımızda çalışan bir kız var 16 yasında ben 18 yasındayım bu kız dükkana geldiğinde hoslandım ondan aşık olmuştum seviyodum onu teklif etim 2 gün daha sonra kabul...
Cevaplar
0
Görüntüleme
92
Arkadaslar oncelikle merhabasize bir kac tane sorum olucak 1)okullar basladıgında(lise 1 e gidiyorum)once beni yanlıs servise bindirdilerertesi gun dogru servise bindim ve o kızı ilk orda gordumbu yasta aska inanmam fakat gercekten cok hoslandimsonradan yanına oturiim dedim lakin lise 2 lerden...
Cevaplar
0
Görüntüleme
110
herkes tutturmus kızlar erkekleri tipine bakmaz pek bir bakiyor ama arkadas ben kendimi yakisikli buluyorum kac kerede cikma teklifi aldim fakat bu söz bana bi gaz verdi ve facede cok hoş bi kıza mesaj attim slm diye kız bana sen mülk mısın dedi hala şoktayım
Cevaplar
0
Görüntüleme
131
858,496Konular
981,827Mesajlar
29,874Kullanıcılar
rdmuSon üye
Üst Alt