Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

kızlar lütfen fikir verin çok ihtiyacım var

kızlar lütfen fikir verin çok ihtiyacım var
0
50

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
87
F-D Coin
0
kızlar lütfen zihin verin fazla ihtiyacım var Bir süredir nişanlımla ve ailesiyle bir takım sorunlar yaşıyorum olanlara sabretmeye çalışıyorum fakat bu sinirlerimi çok yıprattı ve şiddet sabrediyorum dayanamadığım noktalarda sadece yalnız kalmak geliyor aklıma normalde nişanlımla anlaşan, birbirine güvenen ve inanan bi çiftiz ailesi birincil zamanlarda bana karşı fazla iyiydi lakin nişanlım askere gidince her şey değişti artık eskisi gibi değiller ben tekken arada söz söylüyorlardı vs fakat ben umursamıyordum, bilmeden söylemişlerdir diyordum fakat o kadar değilmiş sanırım onları durduran nişanlımmış veya onlar nişanlımın yanına böyle yararlanmak istemediler normalde nişanlımla her şeyi paylaşıyoruz hiç bişey saklamıyoruz birbirimize güvenimiz tam nişanlım bi gün niçin ailesine eskisi dek gitmediğimi sordu ben de bir süredir ailesiyle sorun yaşadığımızı söyledim ona söylediğimde tepkisi 'sen yaşıyorsun sonuçta ben uzaktayım o süre fazla hitabe, gitme ben gelince düzelticem her şeyi, sana güveniyorum sen de bana güven' oldu ben de konuyu yeniden açmadım ama hemen durduk yere konuyu kendisi açıp 'her şeyi sorun yapıyosun kimsenin bişey yaptığı değil' dedi bu kelimeleri duyunca inanamadım şok geçirdim hiç duymadığım kelimelerdi bunlar bi kaç defa daha söyledi birbirimize olan inancımız buraya kadar mıydı ona hiç yalan söyleyip kimseye kötüleme atmadım benkizlarlutfenfikirverincokihtiyacimvar5c5185ac22427gifalt :18: 18 :18: en korktuğum şey iftiradır o yüzden hep olanı anlatırım bu kelimeleri duyunca gözlerim doldu (hiç bir süre gözyaşlarımı kullanmadım) ne diyosun demeye başladım fazla gücüme gitti ve ağlamamak için konuşmayı devam ettirmedim kapatmak istediğimi söyleyip kapattım daha sonra da söylemeye başladığında birbirimizi yıpratmaya başladık ona her zaman açık oldum kendi yaptığım kusur sayılabilcek şeyleri bile söyledim bu kelimeleri haketmediğimi düşünüyorum ailesine gidip neden sorun yaşıyosunuz demiş hiç yapmamasına karşın gidip annesine söylemiş söylemesi hiç güzel olmadı ve beni arayıp böyle böyle söylemişsin niye söyledin dediler o günden beri ailesiyle birbirimizi böylece aramıyoruz(aramız daha da açıldı) nişanlım hakkında kafamda soru işaretleri oluştu çünkü bundan böyle ona eskisi gibi güvenemiyorum bana her şeyi sorun yapıyosun kelimesini kullanması çok gücüme gitti size ola ki kolay gelebilir fakat biz böyle kelimeleri birbirimize hiç kullanmazdık bu şekilde her şeyi daha da bozdu aramız kesintisiz bozuk ne o sabrediyor ne de ben artık birbirimizi anlamaya fırsat bile bırakmıyoruz askerliğini de şiddet koşullar aşağı yapmıyor çevremde zihin alabileceğim (annem veya kız kardeşim) kimsem değil derhal siz söyleyin ben daha nişanlıyım ailesi şu durumdayken böyleyken ben napmalıyım onun yanına diğer ben yanlızken başka davranıyorlar bu farklı ki bütün olanlara rağmen katiyen saygısızlık etmedim, nişanlım eskisi gibi yok bu apayrı tavrım ne olmalı kızlar siz düşünce verin kusura bakmayın fazla uzun yazdım belki karmakarışık anlatmışımdır ama çok doluyumkizlarlutfenfikirverincokihtiyacimvar5c5185ac2694fgifalt :uhu: :uhu: :uhu:  

858,496Konular
982,161Mesajlar
30,105Kullanıcılar
jactellerSon üye
Üst Alt