Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

kızlar motive ve fikirlerinize ihtiyacım var(geyik yapanlar yorum yapmayın lütfen)

kızlar motive ve fikirlerinize ihtiyacım var(geyik yapanlar yorum yapmayın lütfen)
0
54

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
87
F-D Coin
0
kızlar motive ve fikirlerinize ihtiyacım var(geyik yapanlar yorum yapmayın lütfen) kızlar ben lise mevzunuyum kız meslek lisesi cocuk gelişimi bölümü ne ilkokulda nede lisede cok cok iyi bi ögrenci oldugum söylenemezkizlarmotivevefikirlerinizeihtiyacimvargeyikyapanlaryorumyapmayinlutfen5c58ad3fa0b3ealt :D Big Grin :D ama bu yıl öss ye girmeye karar verdim vermesine de hic bişey bilmiyorum umulan meslek lisesi cıkıslıyım bilsem bile liseyi bitireli yıllar oluyo yani her zaman olumsuzluklar meslek lisesi dershaneye gitmemiş oluşum bölümümn puanı yüksek ve şuandada özel ders alma yada dershaneye gitme şansım yok sınav sitemide cok değişti ve zorlaştı eşşek kafam bnm dönemimde biz sırf cocuk gelişim dersleri gördüğümüz için çoğunlukla iki yıllıga sınavsız geciş hakkımız vardı oda gitti sizce bu durumda evde çalışarak bişeyler başarmam mümkünmü varmı böyle tanıdıgınız örnekler bna gösterebilceginiz?  

858,499Konular
982,575Mesajlar
30,330Kullanıcılar
KristonSon üye
Üst Alt