Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

kızlara aleyhinde ön adalet oluştu aşamıyorum takviye

kızlara aleyhinde ön adalet oluştu aşamıyorum takviye

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
etrafımda aralıksız aynı şeyleri görüyorum ve onlardan olmaktan korkuyorum , olmasından korktuğum şeyler ise ;

1)gidicem kıza selam vericem konuşucam egosu şişicek ya da etrafdan bi kızdır arkadaştır vs biraz durumlar ilerler yeniden egosu şişer ki öyle oluyo ben kızla oturdum kahve içtim herşey süperdi ayrıldık yeniden süperdi ertesi gün aynı sınıftayız tanımazlıktan bile gelmedi lakin nedense hergün de bana bakar bakar durur , üniverstede okuyorum sahi , sınıfın whatsapp grubundan ona söz atmadıgım halde benle ağız dalaşı bile etti durduk yere 3 4 gün öncebu biri yalnızca

2)kız arkadaşınız olur siz onla daha çok ilgilenirsiniz onun ilgisi azalır veya herşeyi sizin değin ayrıntılı düşünüp sizin değin uğraşmaz

özet olarak : kızın yanına kerize bak hatun bulmuş salagın birini gezdiriyo şeklinde bi duruma düşmekten , yalan dolanlarla kandırılmaktan bunlardan da önce selamlama zeka verip nasılsın diye sormaktan bile korkuyorum 6 ay oldu sevgilim beni bıraktı böylece bi ön hak oluştu ki sonra yazdığım kızlardan cevap alamayınca daima görüldü yapılınca veya abuk subuk işler olunca kızlar gözümde bitti hangi kıza gittiysem olmadı ama ne tipim kötüdür nede vücudum sokakta görenlerin imerenerek baktığı vücudum var yıllardır profesyonel şekilde BB yapmaktayım çağırmak istediğim şu yetersiz nerde niye böyle oluyo nerde hata var suç kimde anlamadım ben 1 tek sözcük yüz yüze konuşmuş değilim kimseyle kız olarak

858,496Konular
981,666Mesajlar
29,738Kullanıcılar
myanardag0Son üye
Üst Alt