iltasyazilim
FD Üye
Selam 17yaşındayım lise 4'e gidiyom Sevgilimle aramda can sıkıntısı yok şimdilik lakin benim diğer bi sorunum var Ben kızların benden hoşlandığını farkedemiyom Çevremdekiler uyarıyo bu kız senden hoşlanıyo diye anca böylece ayıkıyom yani bana bütün kızların tavırları benzer gibi geliyo Kızlarla aramda irtibat bozukluğu değil gerçekten fakat birinin bana ilgi duydugunu farkedemiyom Aynı şekilde ben alaka duyduğumda, yakınlaştığımda kızın bana gösterme açısını da öğrenemiyom yani böyle bi sorun var anlatabildim mi bilmiyom ama sonuç olarak bir kızın benden hoşlanıp hoşlanamadığını, bana aleyhinde ilgi duyup duymadığını farkedemiyom, ne yapmam lazım ne tür tavırlar gösterirler lütfen takviye edin özellikle bayan userlar siz hoşlandığınızı nasıl muhakkak edersiniz lütfen yardım edin
giderken şuanki sevgilimlede sevgili olmamı bi arkadaşım sağladı onun benden hoşlandığını da farkedememiştim
giderken şuanki sevgilimlede sevgili olmamı bi arkadaşım sağladı onun benden hoşlandığını da farkedememiştim