Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Kızların ilgisini çekme yolları neler?

Kızların ilgisini çekme yolları neler?
0
156

Similar threads

Ilk Kez iyi akşamlar Arkadaşlar şöyle başlıyım okula gidiyorum Devlet okulundayken bu sene özel bir okula geçtim o yüzden bu yıl ordaki ilk senem ve öyle arkadaşlar edinemedim o kadar edinsem bile iyi karşılanamadım nasıl diyim ben geç başladım ve onlar önceden dostluk kurmuşlar bende pek...
Cevaplar
0
Görüntüleme
94
Arkadaşlar Söyliceklerimi herkes ciddiye alıp dikkatlice okusun %1500 işe yarayacaktır 1 tane yok sürüyle kız tavlayacaksınız başlıyoruz 1 : Karın kası ; Üstsüz gezme ihtimalinizin en yüksek olduğu aylarda görsel baklava şöleni fazla kullanışlı bir unsurdur Kıştan hazırlık lüzumlu tabii Lakin...
Cevaplar
0
Görüntüleme
77
KIZI ETKILEME Bir kızı etkilemek için hepimiz fazla öbür çarelere başvurmuş çoğumuz başarılı olmuş, bir çoğumuzda başarılı olduğunu zannetmiştir şimdi aranızda bıyıklarını burarak kızı etkileyebileceğine inanan arkadaşlar varsa hemen siteyi terketsinler: ))) Böyle bişey tabiki mümkün yok...
Cevaplar
0
Görüntüleme
90
ERKEKLER İÇİN COOL OLMA Bu ne forumda gezıyorum bi fazla erkek değil işte tipsizim kımse bakmıyo bu us insanlarda 1819 yaş sentromu olarak geçıyor karsındaki bir kızı sıradan arkadasın gıbı gorceksın sıcacık olcaksın öz güvenın olcak mimik ve konusmalarını süslücen nasıl bır cırkın kız mını...
Cevaplar
0
Görüntüleme
120
ilk kez; Bir kız var okula yeni geldi ben 11 sınıftayım kendisi 9 sınıfta 2 hafta oldu kesişiyoruz ben kesişirken bile 1 kere bakarsam 2 kere bakmıyorum kızda aynı taktiği bugün koymaya başladı hatta sabahleyin sınıfından hiç çıkmadı bende defteri almaya girdiğimde kafasını eğmişti napayım...
Cevaplar
0
Görüntüleme
101
858,507Konular
982,856Mesajlar
33,082Kullanıcılar
iptvmaSon üye
Üst Alt