iltasyazilim
FD Üye
Evet arkadaşlar forumda gezerken çoğu arkadaşımızın bu konu ile ilgili
birçok problemi olduğunu farkettim ve bu konuyu acmam gerektiğini düşündüm
Trip : Kızlar iki farkli sekilde trip atarlar bunlardan ilki;
Kendisine olan ilgiyi beğenmeyen , daha pozitif ilgi istemekte olan kızlardır
ikincisi ise;
Sizden bıkkın , muhabbetinizn sarmadığı , kızın sizin ile yalnızca anlamsız muhabbet yaptığıdır
Şimdi bir çok arkadaşımız kiz trip attığında anında arası bozulmasın diye
alttan alır Lakin bu yalnış olandır Yapmananız gereken şey aksine
ona yüz vermemenizdir Yoksa daima siz zararlı çıkarsınız , herşeyin sonunda bi trip atmalar falan, sonucta oyuncaktak bambaşka birşey olmayacaksınız
Ama Siz ona yüz vermezseniz o kendisini normala dönecektir ve ne yaptığının farkına varacaktirŞimdi bazı arkadaşlarımız diyorki sana trip atan olmuyormu )
Evet oluyor hemde çok hatta size en kutup noktadan bir misal vereyim
Daha gecen hafta kız arkadaşımın seninle bir vakit konuşmasak olurmu demesni üstüne , olur yalnızca neden demem yetmişti çünkü bazi insanlar bağlanmaktan korkar , ve bu da buna bir örnektir zaten neyin ne olduğunu zamanla öğreneceksiniz
Özetlemek gerekirse : Trip attığı süre alttan olmak yerine ara sıra yüzüne vurmak yeterlidir Alttan alırsanız kaybedersiniz Kızlara böylece yüz devretmek iyi değildir , yeterli değeri verin aşırısı ayrıca sizi üzer hemde sonu iyi olmaz ) Unutmayın herşey kıvamında iyidir
birçok problemi olduğunu farkettim ve bu konuyu acmam gerektiğini düşündüm
Trip : Kızlar iki farkli sekilde trip atarlar bunlardan ilki;
Kendisine olan ilgiyi beğenmeyen , daha pozitif ilgi istemekte olan kızlardır
ikincisi ise;
Sizden bıkkın , muhabbetinizn sarmadığı , kızın sizin ile yalnızca anlamsız muhabbet yaptığıdır
Şimdi bir çok arkadaşımız kiz trip attığında anında arası bozulmasın diye
alttan alır Lakin bu yalnış olandır Yapmananız gereken şey aksine
ona yüz vermemenizdir Yoksa daima siz zararlı çıkarsınız , herşeyin sonunda bi trip atmalar falan, sonucta oyuncaktak bambaşka birşey olmayacaksınız
Ama Siz ona yüz vermezseniz o kendisini normala dönecektir ve ne yaptığının farkına varacaktirŞimdi bazı arkadaşlarımız diyorki sana trip atan olmuyormu )
Evet oluyor hemde çok hatta size en kutup noktadan bir misal vereyim
Daha gecen hafta kız arkadaşımın seninle bir vakit konuşmasak olurmu demesni üstüne , olur yalnızca neden demem yetmişti çünkü bazi insanlar bağlanmaktan korkar , ve bu da buna bir örnektir zaten neyin ne olduğunu zamanla öğreneceksiniz
Özetlemek gerekirse : Trip attığı süre alttan olmak yerine ara sıra yüzüne vurmak yeterlidir Alttan alırsanız kaybedersiniz Kızlara böylece yüz devretmek iyi değildir , yeterli değeri verin aşırısı ayrıca sizi üzer hemde sonu iyi olmaz ) Unutmayın herşey kıvamında iyidir