Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Kızların zekice planlarının işlemesi

Kızların zekice planlarının işlemesi
0
101

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
Kız bişiler karıştırmaya başladı daima acu buju yani oyun yapıyor giib son 5 gündür doğum gününe beni cağırdı ast doğal olarak işte şu arkadaşım gelmiyor bu arkadaşım gelmiyor falan çözemedim ne olup bittiğini kutlamıcam dedi birde dün arkadaşının doğum günü olduğunu meyhanede olacağını ve erkeklerinde olduğunu söyledi bende ilk bakarız dedim daha sonra gitmiceksin dedim izin vermedim cocukları daha tam tanımıyormuş ben o tiplerden değilim hazmedemem dedim sonrasında kapadık telefonu aradan yarım saat daha sonra baştan aradı evde kutlayacaklarını kız kıza olacaklarını söyledi bende benzer gün buluşuruz dedim evde durmazsınız cıkarsınız dışarı dedim cıkarız dedi fakat eve yakın kafeye falan gideriz dedi bende onu o kafaeden alacağımı konum atarsa almaya gelip beraber bir yere gececeğimizi söyledim bana gerke olmadığını benim yanıma geleceğini söyledi görünen o ki bir işler var o doğum gününe erkler gelicek salağa yatıcam ve doğum gününden daha sonra buluştuğumuzda herşeyi yüzüne dökücem ve icabında bitiricem ona dürüt oluyorum arkadaşça oluyorum lakin bana o böylece olmazsa ne zamanımı ona tahsis etmek isterim nede zamanımı almasını akıcı bir insan istiyorum hoş şeyler söylendi başta neyse katam cok girift ne yapabilirim meslek önemli bir işler var gibi ??? yardımızı önerge ve fikirlerinizi bekliyorum

858,496Konular
981,835Mesajlar
29,883Kullanıcılar
Ss42ssSon üye
Üst Alt