Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Kızlarla konuşacak birşey bulamıyorum.

Kızlarla konuşacak birşey bulamıyorum.

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
Merhaba arkadaslar simdiye kadar çoğu kız arkadaşım olduAma kızlarla muhabbet edecek birşey bulamıyorum ( Sakın yanlış anlamayın ) Erkekler olunca maç oyun falan filan geçiyor zaman Kızlardan bir fazla çıkma teklifi alıyorumKabul ettikten daha sonra buluşunca konuşacak birşey bulamıyorum Muavin olursanız sevinirim Yaş:19

Similar threads

Arkadaşlar herkese merhaba, Size iki sorum olacak ikisi de bambaşka birey ile alakalı hatalı anlamayın yani Bu kızlarla aşk gibi bir şey yok durum Sadece whatsapp dan konuşuyoruz sahiden buluşmadım hiç bu arada yaşım 18 Şu Anda kızın birisiyle konuşacak bir konu bulamıyorum konu tıkanıyor...
Cevaplar
0
Görüntüleme
112
Siteye yeni aza oldum ve buradaki ortamı gayet sevdim onun içinde başımdan geçen bir siyahbeyaz aşk hikayesini açıklama yapmak istiyorum Yaş olarak 18 yaşına yeni gireceğim şu lahza ve lise 4'e gidiyorumDerslerimde başarılıyımÜniversiteyi büyük ihtimalle kazanırım tabi inşAllah Hemen...
Cevaplar
0
Görüntüleme
121
öncelikle slm arkadaşlar bu yazıyı yazmıştım tam yollayacaktım saolsun net gitti bir daha yazıyorum lakin kısa geçicem bu sefer yazamam böylece yazıyı bitmiş burada yazacağım herşey tamamıyle bana aittir seçme parça çalıntı yoktur konuyu uzatmadan başlıyorum sabah oldu uyandınız elinizi...
Cevaplar
0
Görüntüleme
94
Arkadaşlar aşağıdaki yazanlar bana ait değildir işinize yarıyacağını umdum ve burada sizlerle paylaşıyorum rep verirseniz sevinirim bide bu rep ne işe yarıyo birisi anlatırsa iyi olur kanımca KIZI ETKILEME Bir kızı etkilemek için hepimiz çok değişik çarelere başvurmuş çoğumuz başarılı olmuş...
Cevaplar
0
Görüntüleme
135
Farkındalık nereden çıktı? Bir an durunVe ben ne yapıyorum deyinCevap veremeyeceksinizÇünkü şimdiki zamanda sorulan soruların cevabı yokturAnda kalınca insan tepkisiz ve dingindirİnsanoğlunun %98 i bir hastalık yaşamaktadır ve hiçbiri bunu fark etmezBu hastalığın adı “düşünmek tedavisi ise...
Cevaplar
0
Görüntüleme
134
858,478Konular
981,314Mesajlar
29,569Kullanıcılar
allytrSon üye
Üst Alt