iltasyazilim
FD Üye
Efendiler acilen ben dost ortamında baya iyi çene yaparım hatta meslek uygun ustalar filan makara yaparız eğleniriz filan işte fakat kızlara gelince bi degişik oluyo konusmak istesemde konusamıyorum hatalı bi şey söylüyorum normalde söylicegim seyleri 23 kez düşünürüm söylesem ne olur ne gibi bi karşılık verir filan diye ama kızlarla konusurken lap diye söylüyorum buda beni zor duruma sokuyor nasıl bu konuda kendimi geliştirebilirim ?
Meslek yerinde bazı kızlar beni kesiyo ama ast ben konusmuyorum onlarla kusur yapmaktan korkuyorum
(beni kesiyo derken yanlış anlamayın kendini begenmiş filan, bende tipsiz biriyim fakat saç sekli olsun kıyafet olsun birazda daha kurtarıyorum )
Ne yapmalıyım yav tecrübeli abilerimden takviye istiyorum ?
(Birde abilerim yaşım 16 ben telefon kullanmıyorum,bu kızlar için bi sorunmudur ? Cünkü şimdi moda oldu herkezin elinde samsung galaxy,iphone gibi telefonlar var)
Meslek yerinde bazı kızlar beni kesiyo ama ast ben konusmuyorum onlarla kusur yapmaktan korkuyorum
(beni kesiyo derken yanlış anlamayın kendini begenmiş filan, bende tipsiz biriyim fakat saç sekli olsun kıyafet olsun birazda daha kurtarıyorum )
Ne yapmalıyım yav tecrübeli abilerimden takviye istiyorum ?
(Birde abilerim yaşım 16 ben telefon kullanmıyorum,bu kızlar için bi sorunmudur ? Cünkü şimdi moda oldu herkezin elinde samsung galaxy,iphone gibi telefonlar var)