iltasyazilim
FD Üye
Arkadaşlar diyelim bi kızla yeni tanışıyosunuz veya tanışmışlığınız war eksik azıcıkKızın hoşlandığı konularda yoğunlaşıp o konularda muhabbet etmek ii bişey yakınlaşma açısından onu biliyorum lakin kızın hoşlandığı şeyleri nasıl ogrenıcem kı mesela kız cnbce dekı tanıdık olmayan dızılerı cok sevıo bu dızılerıde ole herkez ızlemez zaten ornek how ı met your motherbu sadece bı ornektı ben bunları nasıl ogrenıpte muabbete dahıl edecem(Bide arkadaşlar bi öbür sorum daha olacak,mesela sokakta plajta gezerken bakıyorum bır cıft konusup duruyorlar muabbet edıyorlar duyamıyorum tabı onları ama okadar acaba neler konusuolar cok merak edıorm ne hakkında konustuklarını bana konusabılecek konuları,konudan konuya gecıp muhabbetı nasıl baglarız,bide kıza defalarca soru sorarak muhabbet dewam ettırmek ıyı degıldır dımı yanı bı soru soracaksın tabıkı fakat hepte soruyla dewam ettırılmez dımı teklif ve orneklerınızı beklıyorum lutfen maddesel ornekler olsn biraz uzun oldu lakin )) yardımlarınız ıcın sımdıden cook tesekkurler Yaşımıda belirtiyorum yaşım 16
Türkiye'nin en güncel forumlardan olan forumdas.com.tr'de forumda aktif ve katkısı olabilecek kişilerden gönüllü katkıda sağlayabilecek kişiler aranmaktadır.