Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

KızLarLa ne KonuşuLur ??? heLp me!!!

KızLarLa ne KonuşuLur ??? heLp me!!!
0
159

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
Arkadaşlar bnm bi kız arkadaşım var takriben 1 haftadır buluşuyoruz fakat kızın yanına gittiğimde konuşacak bi şeyler bulamıyorum kızlarla ne konuşulur ne yapılır ilk kez bi kız arkadaşım oluyor acemiyim tecrübeliler bi el atıverin şu konuya

Similar threads

Ben fazla asosyal bir insan dünyam yalnızca bilgisayar oyunlarından ibaret (oyun endüstrisinde kim iyi kim fena benden sorulur okulda pek yani ) sınıfta bir kız var bana yakın oturuyor sayılır sınıfta bütün aradığım birey diyebilirim ama konuşamıyorum yani sınıfta bişey sorsa anında ben atlarım...
Cevaplar
0
Görüntüleme
93
Nedense kızlarla konuşamıyorum Sınıfta bir kızın yanına oturuyorum arkamda bir erkek var onun yanındada bi kızBunlar arasında sohbet ediyolar bende yalnızca dinliyorum Bu kızlar bana niye konuşmuyosun diye soruyolar dogru doğru cevap bile veremiyorumKendimi aptal gibi hissediyorum Tanıdıgım...
Cevaplar
0
Görüntüleme
102
Merhaba Arkadaşlar Ben üniversite hazırlık sınıfındayım Allaha şükür orta düzeyde yakışıklı denilecek birisiyim buğday tenli yeşil gözlü birisiyim Bir kızdan hoşlanıyorum kız bizim karşısında hazırlık sınıfında Okula sırası gelmişken evdeyken tek başıma kaldıgım heryerde kız aklıma geliyor...
Cevaplar
0
Görüntüleme
78
Arkadaşlar Ben Yelken Direği Konuya Gireyim Ben 17 Yaşındayım Meslek Lisesi Öğrencisiyim Okulumda Malesef Kız Denilen Bişey Yok O Konuda Cok Şanssızım Okulumda 1500 Tane Öğrenci Varsa Bunun 100 Tanesine Kızdır Ve O Kızlarıda Bilirsiniz Herkezi Peşinden Koşturuyorlar Onu Geçtim Sıradan Günlük...
Cevaplar
0
Görüntüleme
90
Arkadaşlar site fazla güzel olmuş ilk olarak herkese merhaba Sizden yardım istememin sebebi fazla çekingen gibi olmam Benim sorunum kız arkadaşla ilgili değil normal arkadaşlarla kızlarla şimdiye değin geçindim ve 2 kız arkadaşım da oldu hatta lise 2 ye geçtim fakat örneğin bir arkadaş...
Cevaplar
0
Görüntüleme
95
858,497Konular
981,953Mesajlar
29,950Kullanıcılar
ivol.kanSon üye
Üst Alt