Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Kızlarla Tanışma Konusu

Kızlarla Tanışma Konusu

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
Arkadaşlar Ben Yelken Direği Konuya Gireyim Ben 17 Yaşındayım Meslek Lisesi Öğrencisiyim Okulumda Malesef Kız Denilen Bişey Yok O Konuda Cok Şanssızım Okulumda 1500 Tane Öğrenci Varsa Bunun 100 Tanesine Kızdır Ve O Kızlarıda Bilirsiniz Herkezi Peşinden Koşturuyorlar Onu Geçtim Sıradan Günlük Hayatta Cok Arkadaşım Olduğu Söylenemez 1 2 Dost Fakat Dışarı Cıkarım Oda Ara Sıra Tek Başıma Bile Cıkıp Geziyorum Yürürüm Sürekli Gezerek Yolun Sonuna Kadar Ve Herkezin Kolunda Bi Kız Arkadaşı Bende Malesef Sap Sap Bundan Böyle Napacağımı Şaşırdım Kızlarla İlgili Bi Problemim Yok Kızın Karşısına Geçip Rahatca Konuşabilirim Utanma Çekinme Gibi Şeyler Yoktur Bende Yani Sosyal Sitelerden Bakayım Diyorum Oralardanda Kız mı Ayarlanır Ekle Tanış Konuş Felan Cok Abuk Subuk Geliyor Çevremdede Kız Ayarlayacak 1 2 Kişi Var Ama Öylede Abuk Subuk Gelmeye Başladı Daha Önceden Bi Kaç İlişkim Oldu Oda 1 2 Ay Sürdü Daha Sonra Ayrıldım Ondan Sonrada Bidaha Olmadı Zaten

858,497Konular
981,907Mesajlar
29,934Kullanıcılar
Üst Alt