Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Kızlık Soyadı APİ

Hoş geldin! Ech0de tarafından topluluğumuza katılmaya davet edildiniz. Kaydolmak için lütfen burayı tıklayın.
Kızlık Soyadı APİ
8
122
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

batnet

İllegal Toplum
FD Üye
Etkileşim
2
F-D Coin
59
Kullanın dostlarım cf falan bağlamadım hiç kafanıza göre takılın yakında fazlası da gelecek.

Forest

İllegal Toplum
FD Üye
Etkileşim
1
F-D Coin
66
batnet' Alıntı:
Kullanın dostlarım cf falan bağlamadım hiç kafanıza göre takılın yakında fazlası da gelecek.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Similar threads

• Kilitli
Sitede CloudFlare yoktur rahatlıkla req,res atabilirsiniz, index vs. atmaya çalışmayan azıcık kafa yorup tonlarca açık bulmak mümkün ekstra bir özen göstermedim sadece kullanmanız için paylaşıyorum. Memnun kalırsanız Rep vermeyi unutmayınız... APİLER: Tc...
Cevaplar
3
Görüntüleme
154
Sosyal Ağlar Zararlımı Sosyal Ağ Zararlıları nedir Sosyal Medya Zararlıları Sosyal ağlar için kullanıcıların daha özenli olması gerektiğini gösteren Corrons, çocukların ve gençlerin sosyal ağlarda daha çok vakit geçirmesinin siber suçluların da dikkatlerini aynı yöne çevirmesine faktör...
Cevaplar
0
Görüntüleme
93
SEFER YÜKSEL    Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurumu (BDDK), bankaların faaliyetlerinin ifasında kullandıkları bilgi sistemlerinin yönetimi ile elektronik bankacılık hizmetlerinin sunulmasında ve bunlara ilişkin risklerin yönetiminde esas alınacak asgari usul ve esaslar ile tesis...
Cevaplar
0
Görüntüleme
63
Her kadının göz rengi saç rengi nasıl farklıysa genital anatomik yapısı da farklıdır. Kızlık zarının çeşitleri ise şöyledir; Yuvarlak Hymen (%60-95 arasında görülür), köprülü kızlık zarı yani Septalı Hymen (Bölmeli tip), yarı köprülü kızlık zarı yani Subseptalı Hymen (Yarı bölmeli tip) ,Cressent...
Cevaplar
0
Görüntüleme
125
Eski Yunanlılarda nikah günü gelin götürülürken söylenen şarkılara HYMENAOUS derlerdi Düğün tanrısının da adı HYMENAOUS idi Zifaf gecesi kızlık zarı bu tanrıya adandığı için bu zarın namına HYMEN denilmiştirBazı bilim adamları kızlık zarını, adet görünceye dek vajeni ve rahmi dıştan gelebilecek...
Cevaplar
0
Görüntüleme
111
858,462Konular
981,122Mesajlar
29,532Kullanıcılar
Üst Alt