Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

kknd krosfire nasıl oynanır

kknd krosfire nasıl oynanır

Similar threads

gazman(alıntıdır) GecelerinYargıcı 01102007, 08:09 PM lise 1 deydik okulun birincil günleri sınıfta hemen hemen kimse kimseyi tanımıyo benim orta mektep dan necati diye bi arkadaş var onunla oturuyoz derste matematik bayan hoca giriyo derse bayan çok disiplinli bizim necatide tam fırlama bi...
Cevaplar
0
Görüntüleme
30
Arkadaşlar benim ekran kartım arızalandı tamire gönderdim o arada anakart üzerindeki girişten faydalanıyorumBu yüzden çoğu oyunu açamıyorum buda beni sıkıntıdan öldürüyor bildiğiniz başlıkta bildirdiğim oyun biliyorsanız Lütfen yazarmısınız (adminlerim yanlış yere konu açmışsam özür...
Cevaplar
0
Görüntüleme
56
Süpercan Oyunu Nasıl Oynanır Süpercan nasıl oynanır? Süpercan oyununu oynayabilmeniz için Türk Telekom müşteri olmanız gerekmektedir Huysuz taktirde oyunu ücretli ve ücretsiz bir şekilde oynamanız mümkün değildir Eğet Türk Telekom müşterisiyseniz, Süper Can oynayabilmek için SuperCan Oyun ya...
Cevaplar
0
Görüntüleme
143
Süpercan oyunu Tuşlarla oynanır Süpercan Hangi Tuşlarla oynanır Çocuklar Süper Can “istikamet tuşları ile hareket ediyor “Tembellik çubuğuna bastığınızda zıplıyor Takla atmayı “A tuşu yerine getiriyor Çöpleri ve robot parçalarını “W , “F tuşlarından herhangi birisiyle toplayabilirsiniz Çöp...
Cevaplar
0
Görüntüleme
172
Supercan oyunu Tuşlarla oynanır Supercan Hangi Tuşlarla oynanır Cocuklar Super Can “yon tuşları ile hareket ediyor “Boşluk cubuğuna bastığınızda zıplıyor Takla atmayı “A tuşu yerine getiriyor Copleri ve robot parcalarını “W , “F tuşlarından herhangi birisiyle toplayabilirsiniz Cop ve...
Cevaplar
0
Görüntüleme
238
858,498Konular
982,060Mesajlar
30,043Kullanıcılar
rolexnsnsbsbSon üye
Üst Alt