Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

KKTC Başbakanı Tatar Interpol'e sordu: Aranıyor muyum?

KKTC Başbakanı Tatar Interpol'e sordu: Aranıyor muyum?
0
49

dadaş

FD Üye
Etkileşim
1
F-D Coin
70
KKTC%2Dde%2Dyeni%2Dbasbakan%2Dbelli%2Doldu%2D220739%2Ejpg

Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti'nde 'Başbakan Interpol tarafından aranıyor mu?' tartışması, birtakım medya organlarında yer alan haberlerle gündemde yer buldu. 'Yurt dışına gidemeyeceği' istikametindeki haberler üzerine Kuzey Kıbrıs Başbakanı Ersin Tatar, polisin kendisi ile ilgili araştırma yapmasını istedi.

Polis Genel Müdürlüğü de Türkiye Emniyet Müdürlüğü Interpol Dairesi Başkanlığı ile bağlantıya geçti ve Tatar ile ilgili olarak milletlerarası bir sorunun olup olmadığını sorguladı. Ankara'dan mevzuyla alakalı gelen yanıtta ise Tatar ile ilgili bir sorunun olmadığı bilgisi yer aldı.

Bunun üzerine Polis Genel Müdürü Süleyman Manavoğlu, Tatar'a hususla ilgili yazılı bilgi verdi. Manavoğlu'nun yazılı açıklamasında, "Yapılan araştırmada kayıtlarımızda rastgele bir aranırlığınızın bulunmadığı, keza T.C. Emniyet Müdürlüğü Interpol Daire Başkanlığı tarafından da şahsınızla ilgili bir soruşturma yahut aranırlık durumunuzun olduğuna dair Genel Müdürlüğümüze ulaşan bir bilgi bulunmadığı tespit edilmiştir" sözlerine yer verildi.

'Ben bile bir orta 'Acaba bilmediğim bir şey olabilir mi?' diye aklımdan geçirdim'

Olayla ilgili açıklama yapan Tatar da, "Son vakitlerde bu mevzu o kadar yazıldı çizildi ki, ben bile, bir orta, kendimden çok emin olmama karşın, 'acaba benim bilmediğim, varsayım etmediğim bir şey olabilir mi' diye aklımdan geçirdim ve gereken araştırmaları yaptırdım. Sonuç olarak bana en küçük bir sorunum kelam konusu olmadığı bildirildi" dedi. Tatar, önümüzdeki günlerde Avrupa'nın bir kentine de seyahat planlandığını kaydetti.

858,497Konular
981,931Mesajlar
29,944Kullanıcılar
coldsteez2Son üye
Üst Alt