alışılmış reddetmelerimiz Arkadaş kalalım (Benim yanımda ol da erkek arkadaşlarımın neler yaptıklarını anlatacak bir adamım olsun) Şu sıralar kariyerime konsantreyim (Iş yerine getirmek bile seninle birlikte olmaktan daha garip) Sorun senden değil, benden kaynaklanıyor (Sorun senden kaynaklanıyor) Benzer işyerinde çalıştığım biriyle çıkamam (Gerçekte yalnızca aynı güneş sisteminde olsak da seninle olmam) Bir başkasını seviyorum (Evde kedimi okşar, pasta börek yerim) Hayatım şu anda karmakarışık (Eve gideceğiz ve eski erkek arkadaşım gelecek, durum çıkacak) Seni düşünemiyorum (Çirkinsin) Seni ağabeyim gibi severim (Saz heyetinde ondördüncü keman) Olmadığı için üzgünüm; lakin lütfen dost kalalım (İstediğin sey mümkün yok Ama yanımda olmaya devam et Beni evime getirip götürecek, güldürüpeğlendirecek, misafir etme yerlerinde eşlik edecek, faturalarımı yatıracak ve tamirat işlerimi yapacak birisine ihtiyacim var Merak etme; bir erkek arkadaşım olduğunda da bazen ararım seni) Lakin ben seni kardeşim gibi görüyorum ( bir daha katiyen bu konuyu gündeme getirme) id Duygusal sorunlarım var; önce onları çözümlemem lüzum (Senden başka birkaç birey daha istiyor; lakin bir türlü karar veremiyorum) Böyle bir ilişki için az önce hazır değilim (Henüz alemlerin tadını yeterince çıkaramadım Beraber edinmek istediğim birkaç yüz birey daha var Beklemeye devam et Daha iyisini bulamazsam belki gelirim) Seni yeterince tanımıyorum (Tipin falan işlenmiş lakin ya öteki özelliklerin? Araba senin üzerine mi? Evinyazlığın var mı? Kaç para kazanıyorsun? Bankada paran var mı, vs) Ben de seni istiyorum Lakin şimdi olmaz Zamana bırak (Saz heyetinde onsekizinci keman olarak çalmaya devam et Gencim, güzelim, çekiciyim Bunların tadını en dibine dek içeri almamak istiyorum; diger taraftan senden daha iyi birisini bulamamaktan da kaygılanıyorum arada sırada koklatırım lakin daha fazlasını isteme Selülitlerim gözaltı torbalarım ortaya çıktığında ve rekabet edemez duruma geldiğimde senin olacağım Yersen) Seni seviyorum Fakat ben çok seçici birisiyim; basit basit beğenmem Hemen karar vermemi umma ( Ben İngiltere kraliçesinin soyundan geliyorum Bana layık olmak fazla zordur Superman Brad Pitt Prens Rainer Bill Gates karışımı bir erkek arıyorum Kuvvet, karizma, zenginlik, zeka, statü, fizik, kimya, falan tümü birarada olmalı Kız kurusu elde etmek pahasına da olsa arayacağım Eğer bulamazsam can simidim olursun, değil mi kerizciğim?) Lakin aramızda fazla yaş farkı var (Şimdilik yöneticilik ediyorsun ama ileriki yıllarda göstereceğin performans konusunda ciddi endişelerim varCukka tamam fakat yetmez ki ) Seni bu anlamda hiç düşünmemiştim (Senin pipin mi vardı yahu?) Hayatım şimdi allak bullak, ısrar etme Ben seni ararım (Birkaç erkeği benzer anda idare ediyorum Fazla kurcalama Habersiz eve gelmeye falan da kalkma, ikimiz de dayak yeriz valla ) Aşk bana göre yok ( Kendime güvenim değil Bir ilişki sürdürmek için uğraş harcamaktansa evde TV izleyip, pastabörek yerim Nasısa ailem zamanı gelince birisini bulur) Ben nişanlıyım (Ne güzel eğleniyorduk Niçin üzerime geldin ama güya Sonunda doğruyu anlatmak zorunda kaldım işte) Evet, istiyorum (Içten bir kadın) Hayır, istemiyorum (Dürüst bir bayan daha):laugh: