Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Klasik Türk Kahvesi

Klasik Türk Kahvesi

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
Klasik Türk Kahvesi Tarifi İçin Malzemeler

*1 tatlı kaşığı öğütülmüş kahve
*1 fincan su
*2 küp şeker

Klasik Türk Kahvesi Tarifi Yapılışı Kişi sayısına göre hesaplandıktan sonra su, kahve, şeker konur ve ocağa alınmadan önce hepsi bir güzel karıştırılır ve sonra altı kısık ocakta pişirilir, kaynayana kadar karıştırılmaz kaynamaya yakin köpüğü alınır fincanlara konur Afiyet olsun

Similar threads

Klasik Türk Kahvesi (İçilmeye Değer) Tarifi İçin Malzemeler *2 çay kaşığı türk kahvesi *2 çay kaşığı şeker *2 fincan su Klasik Türk Kahvesi (İçilmeye Değer) Tarifi Yapılışı İçilmeye değer bir kahveye ne dersiniz ?? Öncelikle cezvenin içine kahveyi ve şekeri koyun Yarım fincan su...
Cevaplar
0
Görüntüleme
79
Osmanlı Dibek Kahvesi Tarifi İçin Malzemeler *2 yemek kaşığı osmanlı dibek kahvesi *2 kahve fincanı su Osmanlı Dibek Kahvesi Tarifi Yapılışı Her fincan için cezveye fincan ölçüsünde su konur Her fincan için 1 yemek kaşığı osmanlı dibek kahvesi eklenir kısık ateşte karıştırılır Köpük...
Cevaplar
0
Görüntüleme
51
Türk Kahvesi Tarifi İçin Malzemeler *2 dolu tatlı kaşığı kahve *1 tatlı kaşığı şeker(orta şekerli) *2 fincan su Türk Kahvesi Tarifi Yapılışı İlk olarak ben kahvemin daha lezzetli olması için bakır cezve kullanıyorum Cezveye şeker ve kahve konulup karıştırılır Daha sonra fincanla ölçülen...
Cevaplar
0
Görüntüleme
46
Bol Köpüklü Türk Kahvesi Tarifi İçin Malzemeler *1, 5 tatlı kaşığı türk kahvesi *2 tatlı kaşığı şekeri *2 fincan su Bol Köpüklü Türk Kahvesi Tarifi Yapılışı Önce cezbeye kahve şeker alınıp karıştırılır sonra iki fincan soğuk su ilave edilip şeker kahve bütünleşip eriyene kadar...
Cevaplar
0
Görüntüleme
54
Çikolatalı Türk Kahvesi Tarifi İçin Malzemeler *3 kahve fincanı su *3 tatlı kaşığı Türk kahvesi *2 küp şeker *1 tatlı kaşığı çokokrem Çikolatalı Türk Kahvesi Tarifi Yapılışı Dağlıcada hayatını kaybeden bütün şehitlerimize Allahtan rahmet, ailelerine sabır diliyorum Cezveye su konulur...
Cevaplar
0
Görüntüleme
72
858,498Konular
982,055Mesajlar
30,042Kullanıcılar
SarrafffSon üye
Üst Alt