Türkiye'nin en güncel forumlardan olan forumdas.com.tr'de forumda aktif ve katkısı olabilecek kişilerden gönüllü katkıda sağlayabilecek kişiler aranmaktadır.Tıkla ve Git
Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
F Klavye Nasıl Yapılır
Denetim masasını klasik gorunume cevir Bolge ve dil seceneklerine tıkla sonra yukarıdan dilleri sec ve Ayrıntılara tıkla ve F klavyeyi sec
Klavye Ayarları Nasıl Yapılır
Klavye Ayarları Nasıl Yapılabilir
Teftiş masası alışılmış görünümde ise bölge ve dil seçeneklerine gel daha sonra yukarıdan dilleri seç ve ayrıntılara tıklayarak yapabilirsiniz
seçme parça *
F Ve Q Klavye Ayarlarının Yapılışı
Turkiye'de Q klavye kullanan buyuk bir kesim var, ancak F kullananların sayısı da azımsanacak kadar değil Bu nedenle klavyeler arası donuşumlere ihtiyac olabiliyor
F klavyeyi Q klavyeye cevirmek icin aşağıdaki yolu izleyin:
Denetim Masası Bolge...
F Klavyeyi Q Yapma
Q ve F Klavye arasında geciş nasıl yapılır?
Denetim Masası Bolge ve Dil Secenekleri Dilleri tıklayın
imagesfklavyenasilqyapilir5b049a4a2d584
Resimde ki gibi Ayrıntılarkısmına tıklayın:
imagesfklavyenasilqyapilir5b049a4b3ebce
Buradaki işaretli kısımdan...
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumdas.com.tr adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumdas.Com.Tr hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler iletişim linkimizden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.