Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Klavye Ayarları Nasıl Yapılır

0
116

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
85
F-D Coin
0
Klavye Ayarları Nasıl Yapılabilir

Denetim masası klasik gorunumde ise bolge ve dil seceneklerine gel sonra yukarıdan dilleri sec ve ayrıntılara tıklayarak yapabilirsiniz

alıntı

Similar threads

F Klavye Nasıl Yapılır Denetim masasını klasik gorunume cevir Bolge ve dil seceneklerine tıkla sonra yukarıdan dilleri sec ve Ayrıntılara tıkla ve F klavyeyi sec
Cevaplar
0
Görüntüleme
77
Klavye Ayarları Nasıl Yapılır Klavye Ayarları Nasıl Yapılabilir Teftiş masası alışılmış görünümde ise bölge ve dil seçeneklerine gel daha sonra yukarıdan dilleri seç ve ayrıntılara tıklayarak yapabilirsiniz seçme parça *
Cevaplar
0
Görüntüleme
90
F Ve Q Klavye Ayarlarının Yapılışı Turkiye'de Q klavye kullanan buyuk bir kesim var, ancak F kullananların sayısı da azımsanacak kadar değil Bu nedenle klavyeler arası donuşumlere ihtiyac olabiliyor F klavyeyi Q klavyeye cevirmek icin aşağıdaki yolu izleyin: Denetim Masası Bolge...
Cevaplar
0
Görüntüleme
117
F Klavyeyi Q Yapma Q ve F Klavye arasında geciş nasıl yapılır? Denetim Masası Bolge ve Dil Secenekleri Dilleri tıklayın imagesfklavyenasilqyapilir5b049a4a2d584 Resimde ki gibi Ayrıntılarkısmına tıklayın: imagesfklavyenasilqyapilir5b049a4b3ebce Buradaki işaretli kısımdan...
Cevaplar
0
Görüntüleme
105
Klavye Ayarlarını Değiştirme Klavye Ayarları Değiştirmek Klavye karakterinin yinelemeye başlaması icin bir tuşa ne kadar sure basmanız gerektiğini, klavye karakterlerinin yineleme hızını ve imlecin yanıp sonme hızını ozelleştirebilirsiniz Klavye karakterlerinin yineleme hızını...
Cevaplar
0
Görüntüleme
137
858,461Konular
981,117Mesajlar
29,532Kullanıcılar
Üst Alt