Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

klavye ayarlarım bozuldu

klavye ayarlarım bozuldu
0
111

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
arkadaşlar laptopumun klavye ayarları bozuldudün akşam başlat donatılar erişilebilirlik ekran klavyesi bölümündeki yere girdim ayarlar bölümünde kurcalama yaptım sonradan anladım ki laptopun klavyeside deişmiş ayarlardan düeltemedim bir Türlü yardımcı olursanız çok iyi olurklavyedeki fn tuşuna basılı tutarsam yazılar doğru çıkıyor bu arada

yardım lütfennnnnnnnnnnnn

Similar threads

Logitech Bluetooth Klavye nasıl bağlanır? Sistem Tercihleri'ni açın ve Klavye'ye tıklayın. Bluetooth Klavyeyi Kur'a tıklayarak yakın çevrenizde bulunan klavyeler için bir arama başlatın. “Logitech Keyboard K480 bulundu” iletisini gördüğünüzde Devam'a tıklayın. Eşleştirmeyi tamamlamak için...
Cevaplar
0
Görüntüleme
545
Bilgisayarda BIOS’u açmak için bir çok yol vardır. Bilgisayar açılırken basir bir tuşa basma ile BIOS’a geçiş yapabilirsiniz. Daha yeni UEFI BIOS ile birlikte gelen bir bilgisayara sahipseniz, BIOS’a daha kolay bir şekilde girebilirsiniz. BİOS’a girmenin marka modele göre farklı tuşlarla giriş...
Cevaplar
0
Görüntüleme
173
Halen sorunları bulunan Windows 11 işletim sistemi üzerinde çalışmalar sürerken Insider kullanıcıları ve standart kullanıcılar için sık sık güncellemeler gelmeye devam ediyor. Kısa bir süre önce Beta ve Release Preview kanallarında yayınlanan Windows 11 KB5007262 güncellemesiyle çok sayıda hata...
Cevaplar
0
Görüntüleme
94
Microsoft, Dev ve Beta Kanalı’ndakiler kullanıcıları için Windows 11 Build 22610 güncellemesini teste açtı. Yeni güncellemeyle birlikte sayısız geliştirme yapıldı görüyoruz. Ayrıyeten buna yakın vakitte tanıtılan tekrar tasarlanmış Misyon Yöneticisi de dahil. “Windows 11 Insider Preview 22610...
Cevaplar
0
Görüntüleme
59
BIOS, temel olarak bilgisayarınızın güç düğmesine her bastığınızda sistemi hazır hale getirmek üzere devreye giren birinci yazılımdır. Başlangıç etabında tüm donanımlarınızı test eder ve işletim sistemiyle birlikte sisteminizi hazır hale getirir. Firmware güncellemesi, bir ayar değişikliği...
Cevaplar
0
Görüntüleme
114
858,519Konular
981,216Mesajlar
31,073Kullanıcılar
duvarSon üye
Üst Alt