Bilgisayar Ekranı Nasıl Buyutulur Kucultulur?
Bilgisayar ekranındaki yazıların buyume yada kucultulmesi sorunu coğu kullanıcının en buyuk derdi Bunun cozumu ise cok basit:
Bilgisayar ekranındaki yazıları buyutmek yada kucultmek icin;
En basit yol CTRL tuşuna basılı tutup aynı anda mouse tekerleğini ileri geri oynatmaktır
Ozellikle oyunlarda bu sorunla karşılaşıyorsanız;
imagesklavyedebilgisayardaekranbuyutmekucultmenasilyapilirresimlianlatim5af7127720e61
Denetim masasından goruntu ayarlarına girin
imagesklavyedebilgisayardaekranbuyutmekucultmenasilyapilirresimlianlatim5af7127829645
Ayarlargelişmiş sekmesini tıklayın
Acılan pencereden sol tarafta yer alan ozel metin boyutunu (DPI) ayarlasekmesine tıklayın
imagesklavyedebilgisayardaekranbuyutmekucultmenasilyapilirresimlianlatim5af712793590d
Buradan istediğiniz ayarı yapın ve tamam deyin
Bilgisayarınızı yeniden başlattığınızda ayarlar otomatik olarak yuklenecektir
Hepsi bu kadar
Bilgisayar ekranındaki yazıların buyume yada kucultulmesi sorunu coğu kullanıcının en buyuk derdi Bunun cozumu ise cok basit:
Bilgisayar ekranındaki yazıları buyutmek yada kucultmek icin;
En basit yol CTRL tuşuna basılı tutup aynı anda mouse tekerleğini ileri geri oynatmaktır
Ozellikle oyunlarda bu sorunla karşılaşıyorsanız;
imagesklavyedebilgisayardaekranbuyutmekucultmenasilyapilirresimlianlatim5af7127720e61
Denetim masasından goruntu ayarlarına girin
imagesklavyedebilgisayardaekranbuyutmekucultmenasilyapilirresimlianlatim5af7127829645
Ayarlargelişmiş sekmesini tıklayın
Acılan pencereden sol tarafta yer alan ozel metin boyutunu (DPI) ayarlasekmesine tıklayın
imagesklavyedebilgisayardaekranbuyutmekucultmenasilyapilirresimlianlatim5af712793590d
Buradan istediğiniz ayarı yapın ve tamam deyin
Bilgisayarınızı yeniden başlattığınızda ayarlar otomatik olarak yuklenecektir
Hepsi bu kadar