Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Klavyede Harf Yerine Rakam Yazıyor

Klavyede Harf Yerine Rakam Yazıyor
0
115

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
85
F-D Coin
0
Klavyede Harf Yerine Rakam Yazıyor Yardım

Klavyede Harf Yerine Rakam Yazıyor Cozum

Klavyeniz bir anda harf yerine rakam yazıyorsa şunu deneyin:

Denetim masasında dil seceneklerini kontrol edin

Eğer turkce olarak gorunduğunuyorsa;F ya da Q klavye seciminin doğru olduğunu kontrol edin

Eğer duzelmiyor ise bu sorun ne zaman oldu ise hemen onceki bir tarihe sistemi geri yukleyin

Sorun duzelecektir

Similar threads

Klavyede Harf Yerine Sayı Yazıyor Destek Klavyede Harf Yerine Rakam Yazıyor Çözüm Klavyeniz bir anda harf yerine sayı yazıyorsa şunu deneyin: Teftiş masasında dil seçeneklerini denetim edin Eğer türkçe olarak göründüğünüyorsa;F ya da Q klavye seçiminin içten olduğunu denetleme edin...
Cevaplar
0
Görüntüleme
136
Klavyede Bir Tuşa Basınca Başka Harf Cıkıyor Klavyede Bir Tuşa Basınca Birkac Harf Cıkıyor Msn'de veya normal bilgisayar kullanırken klavyede bir tuşa bastığınızda birden fazla harf cıkıyorsa veya orneğin u harfine bastığınız zaman 4 cıkıyorsa aşağıdaki yontemi uygulayın Denetim...
Cevaplar
0
Görüntüleme
100
Klavyede Farklı Karakterler Cıkıyor Klavyede Farklı Karakterler Neden Cıkıyor Arkadaşlar Klavyenizde farklı karakterler cıkıyor ise yapmanız gerekenler birkac kısa yontem şoyle Denetim masasında bolge ve dil seceneklerinde diller ayrıntılar dan klavye olarak turkce q secilimi...
Cevaplar
0
Görüntüleme
94
Klavyede Harf Yerine Sayı Yazıyor Diyorsanız Bu Sayfamıza Buyrun Klavyede Harf Yerine Sayı Yazıyor Destek Klavyede Harf Yerine Sayı Yazıyor Çözüm Sevgili meleklerimiz ve kıymetli misafirlerimiz, eğer siz de Klavyede Harf Yerine Sayı Yazıyor Destek lüzumlu diyorsanız, Klavyede Harf Yerine...
Cevaplar
0
Görüntüleme
60
Klavyenin uzerinden yuzden fazla tuş bulunuyor Bunların buyuk bolumunu harfleri ve noktalama işaretlerini yazmak icin kullanıyoruz Peki ya diğerlerini? Her şeyden once, klavye uzerindeki tuşları iki kategoriye ayırabiliriz: Evrensel ve ozel tuşlar Bunların yanı sıra eşzamanlı, yani aynı anda...
Cevaplar
0
Görüntüleme
131
858,477Konular
981,295Mesajlar
29,562Kullanıcılar
omaromarcanSon üye
Üst Alt