Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Klavyede Harflerin Yeri Değişti

Klavyede Harflerin Yeri Değişti
0
167

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
86
F-D Coin
0
Klavyedeki Tuşların Yeri Değişti

Klavye Harfleri Değişti

Klavyenizde turkce karakterler cıkmıyorsa; Başlat Denetim Masası Bolge ve Dil Secenekleri 'ne gelin Burda TR'yi secin ve diğer dilleri kaldırın Sorununuzun ortadan kalktığını goreceksiniz

Similar threads

Klavyedeki Tuşların Yeri Değişti Klavye Harfleri Değişti Klavyenizde türkçe karakterler çıkmıyorsa; Başlat Yoklama Masası Alan ve Dil Seçenekleri 'ne gelin Burda TR'yi seçin ve öteki dilleri kaldırın Sorununuzun ortadan kalktığını göreceksiniz *
Cevaplar
0
Görüntüleme
174
Klavyede Farklı Karakterler Cıkıyor Klavyede Farklı Karakterler Neden Cıkıyor Arkadaşlar Klavyenizde farklı karakterler cıkıyor ise yapmanız gerekenler birkac kısa yontem şoyle Denetim masasında bolge ve dil seceneklerinde diller ayrıntılar dan klavye olarak turkce q secilimi...
Cevaplar
0
Görüntüleme
96
Klavyede Cince Yazmak Hakkında Bilgi Klavyede Cince Yazma Nasıl Yapılır Klavyede Cince yazmanın ayarları denetim masasından yapılmaktadır Bunun icin şu adımları uygulamalısınız: Denetim masasını acın Denetim masası yolu şudur: Başlat cubuğu Ayarlar Denetim masası Denetim...
Cevaplar
0
Görüntüleme
97
İngilizce Klavyede Turkce Yazmak İngilizce Klavyede Turkce Karakterler Kullanmak Uluslararası karakterleri İngilizce klavye ile yazmak icin klavye duzenini değiştirmeniz gerekir Windows klavye duzenini değiştirmek icin aşağıdaki adımları izleyin: Başlat ' ı tıklatın, Ayarlar ' ın...
Cevaplar
0
Görüntüleme
72
Çalışmayan tuşlara sahip bir klavye, üretkenliğin önünde büyük bir engeldir. Ancak onarılması da mümkündür. Bilgisayar üzerinden çalışıyorsanız ve klavyede tuşlar çalışmıyor ise bunun nasıl düzeltilebileceğiniz size göstereceğiz. Bir masaüstü bilgisayara sahipseniz klavyeyi değiştirip yeni bir...
Cevaplar
0
Görüntüleme
146
858,497Konular
981,928Mesajlar
29,944Kullanıcılar
coldsteez2Son üye
Üst Alt