Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Klavyede Harflerin Yeri Değişti

Klavyede Harflerin Yeri Değişti
0
174

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
Klavyedeki Tuşların Yeri Değişti

Klavye Harfleri Değişti

Klavyenizde türkçe karakterler çıkmıyorsa; Başlat Yoklama Masası Alan ve Dil Seçenekleri 'ne gelin Burda TR'yi seçin ve öteki dilleri kaldırın Sorununuzun ortadan kalktığını göreceksiniz *

Similar threads

Klavyedeki Tuşların Yeri Değişti Klavye Harfleri Değişti Klavyenizde turkce karakterler cıkmıyorsa; Başlat Denetim Masası Bolge ve Dil Secenekleri 'ne gelin Burda TR'yi secin ve diğer dilleri kaldırın Sorununuzun ortadan kalktığını goreceksiniz
Cevaplar
0
Görüntüleme
168
Klavyede Bambaşka Karakterler Çıkıyor Klavyede Farklı Karakterler Niçin Çıkıyor Arkadaşlar Klavyenizde farklı karakterler çıkıyor ise yapmanız gerekenler birkaç kısa yöntem şöyle Kontrol masasında alan ve dil seceneklerinde diller ayrıntılar dan klavye olarak türkçe q seçilimi ş...
Cevaplar
0
Görüntüleme
97
Klavyede Çince Kâğıda Dökmek Hakkında Bilgi Klavyede Çince Yazma Nasıl Yapılır Klavyede Çince yazmanın ayarları yoklama masasından yapılmaktadır Bunun için şu adımları uygulamalısınız: Teftiş masasını açın Denetim masası yolu şudur: Başlat çubuğu Ayarlar Denetim masası Yoklama...
Cevaplar
0
Görüntüleme
127
Bilgisayar Klavyesinde Ayrı İşaretler Çıkıyorsa Ne Yapacağız ? Klavyede Farklı Karakterler Çıkıyor Klavyede Bambaşka Karakterler Neden Çıkıyor Sevgili melekler, bütün msnden arkadaşınıza hararetle birşeyler anlatırken parmağınız bir tuşa basıverir ve aniden harf yerine ilginç işaretler...
Cevaplar
0
Görüntüleme
64
Q Klavye Q klavye olarak bilinen tuş dizilimi gerçekte daktilonun icat edildiği günden beri değişmemiştir Neden bu şekilde dizildiği konusunda çeşitli söylentiler de mevcuttur kuşkusuz Bu söylentilerin içerisinde en yaygın olan hikayesi ise; Yazı makinesinin mucidi olan Christopher Latham...
Cevaplar
0
Görüntüleme
76
858,497Konular
981,950Mesajlar
29,947Kullanıcılar
Pelin06432Son üye
Üst Alt