Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Klavyede Hızlı Yazma Teknikleri

Klavyede Hızlı Yazma Teknikleri
0
119

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
14
Klavyede Süratli Yazma Teknikleri Nelerdir

Klavyede Seri Yazma Teknikleri Hakkında Bilgi

Klavyede hızlı kâğıda dökmek bir deneyim işidir Klavyeyi kullandığınız zaman aralığı arttıkça hızınız da artacaktır Bunun yanına süratli yazabişlmek için şu hususlara dikkat edin:

Sandalyeye tepede olan oturun

Ayakları tekrar tekrar atmayın sinirleri gerersiniz

Uyarı edin stres yaptığınız zamanlarda hatalar artacaktır Ağırbaşlı olmaya çalışın

Sesli ortamda ve birde sessiz etraf da çalışın aradaki farkları görün

Sınavdaki gibi birisinden zaman tutması konusunda yardım isteyin

Yazı yazarken yanlışları görmemeye çalışın çünkü yanlışı düzeltmek için kaybedilen zamanda 4 kelime yazabileceğinizi utunmayın *

Similar threads

Klavyede Hızlı Yazma Teknikleri Nelerdir Klavyede Hızlı Yazma Teknikleri Hakkında Bilgi Klavyede hızlı yazmak bir deneyim işidir Klavyeyi kullandığınız zaman aralığı arttıkca hızınız da artacaktır Bunun yanında hızlı yazabişlmek icin şu hususlara dikkat edin: Sandalyeye dik oturun...
Cevaplar
0
Görüntüleme
109
Klavye Teknikleri Klavyede Seri Yazma Klavyede seri yazı kâğıda dökmek istiyorsanız 10 parmak tekniğini öğrenmeniz gerekiyor Q klavyede de 10 parmak yazarak hızlı yazı yazma tekniğini öğrenebilirsiniz biz size F klavyede 10 parmak ile süratli yazma tekniklerini söyleyeceğiz F klavye ile...
Cevaplar
0
Görüntüleme
138
Klavye Süratli Yazma Teknikleri nedir Klavyede Hızlı Yazma Yöntemleri Temel düşünce benzer parmaklara durmadan aynı harflere basılması bu nedenle harflerin yerlerinin kolay ezberlenmesi ve klavyeye bakmadan yazı yazılmasıdır Bu Nedenle yazar kişi yazarken, elleri klavyeyi kapatsa bile...
Cevaplar
0
Görüntüleme
146
Klavye Çabuk Yazma Teknikleri Klavye Hızlı Yazma Teknikleri Merhaba kızlar ben klavyede fazla çabuk ve içten kâğıda dökmek istiyorum bunu nasıl yapabilirim kolay bir yolu değil mu yaklavyehizliyazmateknikleri5c5a2e067771ealt  
Cevaplar
0
Görüntüleme
118
Klavyede Seri Yazma Yöntemleri Klavye Seri Yazma Teknikleri nedir Klavyede Çabuk Yazma Yöntemleri Merhaba Sevgili Melek'ler ve klavyede süratli yazmak istiyorum diyen tüm ziyaretçi arkadaşlar, sizler için bu yazımızda klavyede süratli yazma teknikleri hakkında tüyolar sunuyoruz 1549280797...
Cevaplar
0
Görüntüleme
99
858,505Konular
982,707Mesajlar
33,054Kullanıcılar
yazsoyamanSon üye
Üst Alt