Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Klayvyedeki F Tuşları...

Klayvyedeki F Tuşları...
0
156

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
Öncelikle Merhaba;

Bende Kablosuz klavye ve mause varOyuna girmeden önce F1 F2 Tuşları çalışıyorAma oyuna girdiğimde Knıght onlineye mesela F1 F2 Gibi tuşlar çalışmıyorDaha önceden çalışıyordu ama ne olduysa çalışmaz olduAma mesela masaüstünde falan çalışıyorYardım eder misiniz

Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler

Similar threads

Arkadaşlar ben yeni bir klavye aldımMarkası MicrosoftKlavye daha bir günlük bile değilBaktım F tuşları çalışmıyorOnları etkin hale mi getirmem lazım ?Ne yapmam lazım?Mesela önceden bir klasörün ismine tıklayıp F2 ye bastığında adını değiştiriyordumŞimdi basıyorum bir şey olmuyorF5 e basıyorum...
Cevaplar
0
Görüntüleme
97
Klavye tuşları Klavye Kısayol Tuşları Klavye tuşlarının Görevleri Pause Pause Bekle Makinanın işlemesini geçici olarak durdurur devam etmek için; DOS aşağı çalışıyorsanız bir harf tuşuna, Unix altında çalışıyorsanız yeniden bu tuşa basın PrtSc PrintScreen Ekranı yaz DOS...
Cevaplar
0
Görüntüleme
169
Klavyenin Gizemleri klavyenin gizemleri klavyede sonsuz işareti yapma daha alçak tuşuyla yapılan işaretler daha alçak tuşuyla yapılan harfler klavyede ebedi işareti Faremizin en büyük yardımcısı olan klavye, bütün sırlarıyla mercek altında Klavyenin üzerinden yüzden pozitif tuş bulunuyor...
Cevaplar
0
Görüntüleme
46
Genel Klavye Kısa Yolları • CTRL+C (Kopyala) • CTRL+X (Kes) • CTRL+V (Yapıştır) • CTRL+Z (Geri Al) • DELETE (Sil) • ÜSTKRKT+DELETE (Seçili öğeyi Geri Değişim Kutusu ’na atmadan daimi olarak sil) • Bir öğeyi sürüklerken CTRL (Seçili öğeyi kopyala) • Bir öğeyi sürüklerken CTRL+ÜSTKRKT...
Cevaplar
0
Görüntüleme
105
Klavyenin üzerinden yüzden pozitif tuş bulunuyor Bunların büyük bölümünü harfleri ve noktalama işaretlerini yazmak için kullanıyoruz Peki ya diğerlerini? Her şeyden önce, klavye üzerindeki tuşları iki kategoriye ayırabiliriz: Evrensel ve özel tuşlar Bunların yanı sıra eşzamanlı, yani benzer...
Cevaplar
0
Görüntüleme
87
858,497Konular
982,018Mesajlar
29,999Kullanıcılar
xreplaSon üye
Üst Alt