Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Klişe : Ben seninle ahbap olmak istiyorum...

Klişe : Ben seninle ahbap olmak istiyorum...
0
178

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
merhaba arkadaşlar
sevdigim biri var 7 8 sene oldu, bana uzun süre önce seni arkadaş, kardeş gibi görüyorum demişti ama bana çok uzaktı konuşmazdı benimle terslerdi aralıksız, peşimi bırakmamı söylerdi zaten o klişe ne anlayış geldigini cümbür cemaat biliyor neyse bende uzak sevdim gördügüm vakit selamlama vermezdim görmemiş gibi yapardım bu 2 sene falan sürdü, 2 hafta önce mesaj attı hiç bir şey olmamış gibi pek konuşuyoruz ben kesintisiz bu konuları açıyorum ona hala sevdigimi söylüyorum o bu sefer benzeri aslında söylüyor gibi geldi ben seninle ahbap olmak istiyorum amacım sadece bu hatalı anlama diyor ben ona arkadaş olamayacagımızı hala sevdigimi vazgeçmeyecegimi söyledim herhangi bir şey söylemedi lakin umut işte hala konuşuyorum olur ya sevdiririm kendimi diye, arkadaşlar size yaptıgım dogrumu veya diğer önerisi olan

bana mesaj atma sebebi : kırdıgı kalbi onarmak açtıgı yaraya pansuman nalet olsunki tersleyemiyorsun git diyemiyorsun insanın zoruna dışarı giden bu

858,496Konular
981,704Mesajlar
29,777Kullanıcılar
veybekSon üye
Üst Alt